Acun Ilıcalı'nın acı günü: Duygularını sosyal medyadan paylaştı

Acun Ilıcalı'nın acı günü: Duygularını sosyal medyadan paylaştı
Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı aldığı haberle duygusal anlar yaşadı. Acun Ilıcalı'nın acı günü. Ilıcalı, duygularını sosyal medyadan paylaştı.

Medya patronu Acun Ilıcalı bir yakının vefat haberiyle yıkıldı. Acun Ilıcalı'nın amcası Nazmi Ilıcalı bugün vefat etti. Amcasının vefat haberiyle güne başlayan yapımcı ve ünlü televizyoncu Ilıcalı amcasının vefatını sosyal medya hesabından duyurdu. Ailesi için Nazmi Ilıcalı'nın çok özel biri olduğunu belirten Acun Ilıcalı duygularını takipçileriyle paylaştı. Tv8'in de sahibi olan Ilıcalı'nın paylaşımına takipçileri tarafından baş sağlığı mesajları yağdı.

Acun Ilıcalı'dan duygusal paylaşım

Ekrandaki birçok fenomen dizi ve programın yapımcısı olan Acun Ilıcalı'nın acı günü. Ünlü televizyoncunun amcası Nazmi Ilıcalı memleketi Erzurum'da vefat etti. Acun Ilıcalı amcasının vefat haberini Instagram hesabından amcasının fotoğrafıyla paylaştı. "Seni hiç unutmayacağız" diyen Acun Ilıcalı duygusal bir paylaşım yaptı. Ilıcalı, "Hayatını iyilikle, yardımseverlikle geçirdin ve bizlere örnek oldun. Anne ve babam için hep özeldin, ağabeyim ve benim için de öylesin ve öyle kalacaksın. Nazmi Ilıcalı ismini eminim ki güzel evlatların en iyi şekilde yaşatacak. Seni hiç unutmayacağız. Mekanın cennet olsun Nazmi Ağabey..." ifadelerini kullandı. Acun Ilıcalı'nın amcası Erzurum Milletvekili olan Mustafa Ilıcalı da amcasının oğlu Nazmi Ilıcalı'nın vefat haberini sosyal medya hesabından duyurdu.

Acun Ilıcalı kimdir?

Erzurumlu olan Acun Ilıcalı'nın anne ve babası yıllar önce bir trafik kazası nedeniyle vefat etmişti. Acun Ilıcalı'nın büyük kızı da o sırada araçtaydı ve vücudunda kırıklar oluşmuştu. Acun Ilıca'nın kendi anlattığı hayat hikayesine göre bu kazadan sonra büyük bir tarvma yaşamış ve ilk eşinden boşanmıştı. Acun Ilıcalı 1996 yılında Show Tv Spor Servisi'nde televizyonculuğa başlamıştı. Farklı programlarla ekrana gelen Acun Ilıcalı 2006 yılında Acun Medya'yı kurdu ve büyük bir medya grubunun sahibi oldu. Acun Ilıcalı, Survivor, O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz Türkiye gibi programları formatlarını satın alarak Türkiye'ye uyarladı. Bu programlar reyting rekorları kırdı ve Acun Ilıcalı televizyon dünyasının sayılı isimlerinden biri oldu. Özel hayatı evlilikleri ve kızları ile sık sık gündeme gelen Acun Ilıcalı, büyük bir servete sahip oldu.

23-05-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar