Barbaroslar'ın ilk görüntüleri heyecanlandırdı

Barbaroslar'ın ilk görüntüleri heyecanlandırdı
Yeni dizi Barbaroslar setinden yeni görüntüler geldi. Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe Barbaroslar başrolde yer alıyor. Ünlü oyuncuların yeni fotoğrafları heyecanlandırdı.

Osmanlı Dönemi'nin en büyük denizcilerinden biri olan Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayatını ekrana taşımaya hazırlanan yeni dizi Barbaroslar geliyor. Es Film tarafından TRT1 için hazırlanan Barbaroslar dizisi büyük bir prodüksiyonla hazırlıklarına başlamıştı. Güçlü oyuncuları kadrosuna toplayan Barbaroslar ekibi çekimlere başladı. Büyük bir platoda deniz sahneleri çekilecek dizi için tüm hazırlıklar titizlikle sürdürülüyor. Barbaroslar platosu ve kostümleri için de ciddi bir hazırlık süreci yürütüldü. Merakla beklenen Barbaroslar'dan 4 kardeşi canlandıracak olan ünlü isimlerin fotoğrafı basına yansımıştı. Ulaş Tuna Astepe, Engin Altan Düzyatan, Yetkin Dikinciler ve Caner Topçu dört kardeşi canlandıracak.

Barbaroslar oyuncu kadrosunda kimler var?

TRT1'de Eylül sezonunda yayınlanması planlanan Barbaroslar için çekimlere başlandı. Oruç Reis, Hızır, İlyas ve İshak karakterlerini canlandıracak 4 isim ise oldukça iddialı. Engin Altan Düzyatan (Oruç Reis), Ulaş Tuna Astepe (Hızır), Yetkin Dikinciler (İshak) ve Caner Topçu (İlyas) karakterleriyle ekrana gelecek. Uzun süredir hazırlıkları devam eden Barbaroslar'dan ilk görüntüler de geldi. Hızır ve Oruç karakterlerinin kostümlü fotoğrafları heyecanlandırdı. Ulaş Tuna Astepe, Engin Altan Düzyatan'ın setten gelen fotoğrafları sevenlerinin beğenisini kazandı. Barbaroslar kadrosu ve çekimleri merakla beklenirken dizi için hazırlıklar hızlandırıldı. Barbaroslar'ın Eylül'de başlaması planlanıyor.

Barbaroslar dizisinin konusu nedir?

TRT1'in yeni sezona iddialı girecek dizileriden biri de Barbaroslar olacak. Diriliş Ertuğrul, Payitaht Abdülhamid gibi reyting rekortmeni dizileri de hazırlayan Es Film'in yeni sezon projesi Barbaroslar oldu. Barbaroslar dizisinin yönetmen koltuğunda ünlü yönetmen Taylan Biraderler oturuyor. Ozan Aksungur, Oğuz Ayaz ve Cüneyt Aysan tarafından yazılan Barbaroslar senaryosu özellikle tarihçiler tarafından merakla bekleniyor. Tarih ve kurgu türünde çekilen Barbaroslar dizisi farklı bir dizi türü olarak projelendirildi. Akdeniz'de yaşanan tarihi deniz mücadelesini ekrana yansıtmayı amaçlayan Barbaroslar için başroller 4 önemli isme emanet edildi. Büyük bir tempoyla çekimlere başlayan Barbaroslar ekibi yoğun ve titiz bir çalışma yürütüyor. Merakla beklenen Barbaroslar yakında TRT1'de başlıyor.

23-05-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar