Acun Ilıcalı’nın Dost Acısı!

Acun Ilıcalı’nın Dost Acısı!
Tv 8’in sahibi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ABD’de yaşayan yakın arkadaşını kanser sebebiyle kaybetti. Acun Ilıcalı arkadaşının arkasından duygusal bir veda mesajı yayınladı!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı bugün sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak yakın bir arkadaşını kaybettiğinin haberini sevenleri ve takipçileriyle paylaştı. Son günlerde yeniden başlayacak olan Survivor 2021’in hazırlıklarıyla uğraşan Acun medya ve Tv 8’in sahibi Acun Ilıcalı Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan bir dostunun hayatını kaybetmesi üzerine büyük bir acı yaşadı. Acun Ilıcalı’nın ABD’de yaşayan ve bir süredir kanserle mücadele eden yakın arkadaşı Levent Bozkurt ne yazık ki bu hastalık sebebiyle hayatını kaybetti. Olayı duyan ve yakın arkadaşının üzüntüsünü yaşayan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı yaşadığı derin ve büyük acıyı sosyal medya hesabından paylaştığı bir mesajla dile getirdi. Acun Ilıcalı’nın paylaşımı binlerce beğeni ve yorum aldı. İşte haberin detayları!

Sen Benim Gerçek Dostumsun!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı bugün Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan ve burada emlakçılıkla uğraşan işadamı yakın arkadaşı Levent Bozkurt’un acısını yaladı. Kanser sebebiyle hayatını kaybeden İşadamı Levent Bozkurt’un arkasından sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj yayınlayan Acun Ilıcalı arkadaşının acısını “İyilik delisi, güzel kalpli benim sevgili dostum… Paylaştığımız güzellikleri, bana olan desteğini, gülen gözlerini hiç unutmayacağım. Hayatımda çok az insan için herkesin bu kadar güzel konuştuğunu duydum. O kadar güzel bir sevgi dağı bıraktın ki arkanda eminim karşılığını göreceksin… Sen benim gerçek dostumsun ve hep kalbimde yaşayacaksın” ifadelerini paylaştı. Acun Ilıcalı’nın yaşadı bu acıyı ünlü şarkıcı Seda Sayan “mekanı cennet olsun” sözleriyle paylaşırken ünlü televizyoncu Saba Tümer ise “çok üzüldüm, başın sağ olsun” dileklerini paylaştı. Ayrıca Acun Ilıcalı’nın pek çok takipçisinden de Levent Bozkurt için taziye ve başsağlığı mesajları yayınlandı. Bizde Acun Ilıcalı’ya ve Levent Bozkurt’un ailesi ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. 

Levent Bozkurt Kimdir?

Kanser sebebiyle hayatını kaybeden Levent Bozkurt ABD’de uluslar arası ticaretle uğraşmaktadır. Emlak satış, geliştirme işiyle ilgilenen Levent Bozkurt 2010 yılından itibaren Miami bölgesinde bulunmaktadır. Emlakçılık, satış ve geliştirme gibi alanlarda ticari faaliyet göstermektedir. Başarılı işadamının Acun Ilıcalı başta olmak üzere pek çok ünlü isimle birlikte çekilmiş fotoğrafları bulunmaktadır.

10-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar