Menajerimi Ara dizisinde bu haftaki konuk oyuncular kim?

Menajerimi Ara dizisinde bu haftaki konuk oyuncular kim?
Ekranların en sevilen dizilerinden biri olan Menajerimi Ara'da bu hafta yine sürpriz konuklar var. Menajerimi Ara dizisinde bu haftaki konuk oyuncular kim? İşte o isimler!

Star Tv'de yayınlanan Menajerimi Ara dizisi her hafta sürpriz konuk oyuncularla seyircinin dikkatini çekmeyi başarıyor. Renkli sahnelerle ünlüler ve menajerleriyle ilişkilerini konu alan Menajerimi Ara'da bu hafta iki sevilen oyuncu konuk olarak yer alacak. Menajerimi Ara'da bu hafta güzel oyuncu Melis Birkan ve Ushan Çakır konuk oyuncu olarak seyirciyle buluşacak. Ay Yapım imzalı Menajerimi Ara dizisi yine çok sevilecek bir bölümle ekrana gelecek.

Menajerimi Ara'da Melis Birkan sürprizi

Yeni sezonun en farklı yapımlarından biri olan Menajerimi Ara dizisinde bu hafta çok özel bir bölüm seyirciyi bekliyor. Yeni bölümün sürpriz konuklarından olan Melis Birkan başına gelen talihsiz olay sonrasında yaşadıkları sebebiyle her şeyi bırakma noktasına gelmişken yardımına Menajerimi Ara'nın Feris'i Canan Ergüder yetişiyor. Duygusal bir karar veren Melis Birkan'ı bu kararından vazgeçirmeye çalışan Feris'in çabaları sonuç verecek mi? Melis Birkan herşeyi bırakma kararından vazgeçebilecek mi?

Ushan Çakır'ın problemini kim çözecek?

Menajerimi Ara dizisinde bu hafta yer alacak diğer bir konuk oyuncu ise Ushan Çakır olacak. Ushan Çakır'ın hikayesiyle ilgilenen isim ise Barış Falay'ın canlandırdığı Kıraç olacak. Melis Birkan'la aynı talihsiz olayı yaşayan Ushan Çakır, yaptığı bir program sözleşmesi sebebiyle bu zorlu günlerde tehdit ediliyor. Ushan Çakır'ın sorununu ise Kıraç çözmek için çabalayacaktır.

Menajerimi Ara yeni bölümde heyecanlı sahneler seyirciyi bekliyor

Menajerimi Ara dizisi her pazar saat 20:00'da Star Tv ekranlarından seyirciyle buluşuyor. Menajerimi Ara oyuncu kadrosunda Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Serhat Teoman, Barış Falay, Canan Ergüder, Ayşenil Şamlıoğlu, Burak Tozkoparan ve Fatih Artman bulunuyor. Ünlülerin dünyasını ekrana taşıyan dizide her hafta başka ünlü konuk oyuncu yer alıyor. Menajerimi Ara dizisinde bu hafta Melis Birkan ve Ushan Çakır'ın başına gelen talihsiz olay seyirciyle buluşacak. Gülin'in Dicle'ye baskı yapacağı yeni bölümde heyecan dolu bir hikaye ekrana taşınacak.

10-12-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar