Zümrüdüanka Dizisinde Sürpriz Ayrılık!

Zümrüdüanka Dizisinde Sürpriz Ayrılık!
Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşan ve Çarşamba akşamları ekrana gelen Zümrüdüanka dizisinde İsmail Hacıoğlu’nun diziden ayrılacağı iddia edildi.

Fox Tv ekranlarında izleyici ile buluşan ve Çarşamba akşamları ekrana gelen Zümrüdüanka dizisi ikinci sezonda ve ekran yolculuğuna devam ediyor. İmkansız bir aşk, intikam ve töre üçgeninde gelişen olayları ele alan ve Kapadokya’da çekilen dizi bu sezon ne yazık ki umduğunu bulamadı. Sezona büyük umutlarla başlamasına rağmen her hafta reytingi düşen ve artık final yapıp yapmayacağı konuşulmaya başlayan dizide şok eden ancak beklenen bir ayrılık yaşandı. Diziye bu sezon giren ve seyircinin çok beğendiği Cihan karakterini canlandıran İsmail Hacıoğlu’nun hikayesinin bittiği ve diziye veda edeceği iddiaları bir anda kulislerde geniş yankı uyandırdı. Dizde Zümrüt’ü seven ancak bunu söyleyemeyen bir çömlekçiyi canlandıran Cihan’ın son bölümde yaşanan bir olay sonrasında hapishaneye gideceğinin anlaşılması diziden de ayrılacağı şeklinde yorumlandı. İşte haberin detayları!

Cihan Zümrüdüanka’ya Veda Ediyor!

Fox Tv’nin büyük umutlarla başlayan ancak bekleneni veremeyen dram dizisi Zümrüdüanka’da şok bir ayrılık yaşanıyor. Ceren Yılmaz, Alp Navruz, Ayten Uncuoğlu, Hatice Aslan, Selim Bayraktar ve İsmail Hacıoğlu’nun rol aldığı dizi Kapadokya’nın doğal ve turist mekanlarında çekiliyor. Bir aşk hikayesini anlatan dizide kadroya bu sezon giren başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu dizide bir çömlekçi olan Cihan karakterini canlandırıyor. Cihan dizide Zümrüt’ü seven ancak bunu söyleyemeyen doğru dürüst bir kişi olarak seyirci karşısına çıkıyor. Ancak dizinin reytinglerinin bir türlü yükselememesi sebebiyle dizide son günlerde final söylentileri konuşulmaya başlandı. Dizide Cihan karakterini canlandıran İsmail Hacıoğlu ise son bölümde yaşanan bir olay sonrası hapishaneye gönderildi. Bu durum Cihan’ın hikayesinin bittiği ve oyuncu İsmail Hacıoğlu’nun diziden ayrılacağı söylentilerini de beraberinde getirdi. İsmail Hacıoğlu’nun şu sıralar hazırlığı süren TRT 1’de ekranlara gelecek Barbaros adlı diziyle görüştüğü ve bu dizide rol alacağı da gelen haberler arasında.

Zümrüdüanka Final mi Yapacak?

Fox Tv ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan ancak reytinglerinde bir türlü istenileni veremeyen ve hatta her hafta düşüş yaşayan Zümrüdüanka dizisinde final sözleri kulislerde konuşulmaya başlandı. Kanalın ve yapım şirketinin tüm çabalarına rağmen bir türlü istenilen seviyeye gelemeyen dizinin final yapıp yapmayacağı önümüzdeki bölümlerde belli olacak. Bakalım önümüzdeki bölümler Zümrüdüanka için neler getirecek.

10-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar