Acun Ilıcalı'nın oynadığı film yıllar sonra ortaya çıktı!

Acun Ilıcalı'nın oynadığı film yıllar sonra ortaya çıktı!
Muhabir olarak kariyerine başlayan, sonrasında Medya patronu haline gelen Acun Ilıcalı'nın hiç bilinmeyen bir yönü herkesi şaşırttı. Rol aldığı film yıllar sonra ortaya çıktı. 

Ünlü yapımcı ve medya patronu Acun Ilıcalı'nın bir zamanlar oyuncu olduğu da ortaya çıktı. Her zaman ekran karşısında sunucu yönünü gördüğümüz Acun Ilıcalı meğer bir filmde oyuncu olarak rol almış. Hayranları ünlü medya patronunun oynadığı filmi ve hayatını merak ediyor. Şimdi detaylar

Acun Ilıcalı'nın oynadığı film yıllar sonra ortaya çıktı!

Televizyonculuğa spor muhabirliğiyle başlayan, sonrasında spor programları için dünyayı gezen Acun Ilcalı'nın hiç kimsenin bilmediği bir yönü daha ortaya çıktı. Muhabir olarak kariyerine başlayan, sonrasında yarışma programları sunan Acun Ilıcalı'nın oyuncu olduğunu kimse bilmiyordu. Acun Medya'yı kuran TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı'nın rol aldığı film yıllar sonra ortaya çıktı. 

Kariyer basamaklarını hızlıca çıktı

Muhabirlikle başladığı kariyerini sunuculukla devam ettiren Acun Ilıcalı, sonrasında yapımcılığa soyundu. Şöhret basamaklarını hızla tırmanan ve muhabir olarak başladığı medya dünyasında patron olan Acun Ilıcalı son olarak takım satan bir iş adamı kimliğine büründü.

Yıllar sonra ortaya çıktı

Tüm bu yönleri herkes tarafından bilinen Acun Ilıcalı'nın hakkında yıllar sonra ortaya çıkan gerçek herkesi şaşırttı. Acun Medya'yı kurduktan sonra Fear Factor, Var mısın Yok musun, Survivor Türkiye, Yoksa Rüya mı?, Söyle Söyleyebilirsen, Yetenek Sizsiniz Türkiye, Yok Böyle Dans, O Ses Türkiye gibi reyting rekorları kıran ve birbirinden farklı içeriklere sahip programlar yapan Acun Ilıcalı kısa sürse de oyunculuk yönü de ortaya çıktı. 
Tv100'den aldığımız bilgiye göre Nurgül Yeşilçay ve Teoman ile Mumya Firarda adlı filmde rol alan Acun Ilıcalı, kısa sürse de oyunculukta da gayet başarılı  olmuş. Sonrasında yapımcılığa başlayan Acun Ilıcalı, oyunculuk mesleğini bırakmak zorunda kalmış.

Acun Ilıcalı Kimdir?

1969 Edirne doğumlu Ilıcalı aslen Erzurumludur. Okumak için İstanbul'a gelen Acun, ailesinden uzak olduğu için eğitime hep mesafeli durdu. İstanbul Üniversitesi İngilizce öğretmenliği bölümünü kazansa da 7 yılda bitiremedi. 19 yaşında evlense de anne ve babasının trafik kazasıyla ölmesiyle travma geçirdi ve boşandı. İlker Yasin ile tanışmasıyla ShowTv'de muhabir olarak çalışmaya başladı. Sonrasında sunuculuk yapan Ilıcalı, Tv8 kanalını satın alarak medya patronu oldu.

14-09-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar