Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’de Büyük Deprem

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’de Büyük Deprem
Kanal D ekranlarında yer alan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 adlı yapımda büyük bir şok yaşanıyor. Yapımda rol alan 19 oyuncu yapıma veda etti.

Yeni sezon başlarken televizyon kanallarında seyirciyle buluşacak yapımlar ve buluşan yapımlar için çok zorlu, çok rekabetçi, başarısız olacak olan için geleceğin belirsiz olduğu bir dönem başlıyor. Belirleyici tek etkenin reyting olduğu televizyonlarda yayınlanacak yapımlar kendilerinde beklenen reytinge ulaşmak için her şeyi yapacaklar. Kadrolar oluşturulurken en iyisi olması için çalışılır ve bu yolda da büyük bir çaba harcanır. Pek çok yapımın kadrosunda yer alan oyuncular ise heyecanla ve umutla çalışırlar. Ancak zaman zaman ne yazık ki televizyon kanallarında yer alan yapımlarda oyuncularla ayrılıklar yaşanır. Bu ayrılıklar çoğunlukla hikaye gereği olsa da bazen istenmeyen durumlar olur ve anlaşamama ya da başka sebeplerle ayrılıklar olur. Ancak Kanal D ekranında yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 adlı yapımda tüm bunların dışında bir ayrılık yaşandı. Yapımda görev alan oyuncuların 19’u aynı anda projeden ayrıldı.

Çok Güzel Hareketler’de Deprem

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve BKM Mutfak tarafından hazırlanan genel yayın yönetmenliğini ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan’ın üstlendiği Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 bu sezon 3. Sezonuyla ekrana gelecek. Eğlenceli skeçlerle seyirci karşısına çıkan yapımda ne yazık ki büyük bir deprem yaşandı ve 39 kişilik oyuncu kadrosundan 19 oyuncu yapımdan ayrılma kararı aldı. Bu durum tüm sektörde büyük bir şok yaşanmasına sebep olurken bu kadar büyük bir ayrılığın gerekçesinin nedeni anlaşılamadı. Yapımdan 19 oyuncunun ayrılmasının ardından oyuncu sayısı 20’ye düşen Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ise yeni sezonda seyirciyle buluşmak için gün saymaya başladı.

Geride A Takım Kaldı

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 adlı yapımda yaşanan şok ayrılık sonrası takımın oyuncu sayısı 20’ye düştü. Daha önce Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinde A –Takım ve Alt takım kavramları vardı ve oyuncular A takımda yer almak için çalışırlardı. Şimdi yaşanan büyük ayrılığın ardından alt yapı kavramının ortadan kalktığı Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’de tüm oyuncular A takımda yer almaya başladı. Öbür taraftan daha önce yapımdan ayrılan iki oyuncunun ise geri döneceği öğrenildi.

14-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar