Acun Ilıcalı'nın Survivor ile ilgili yeni sürprizi ne?

Acun Ilıcalı'nın Survivor ile ilgili yeni sürprizi ne?
Survivor yarışması ile ilgili bomba bir sürpriz bizleri bekliyor. Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklama herkesi oldukça heyecanlandırdı.

TV8 ekranlarının reyting lideri yarışma programı Survivor, Ramazan bayramında büyük bir sürprize tanıklık edecek. Acun Ilıcalı, Survivor ile ilgili yaptığı açıklamayla herkesi heyecanlandırmayı başardı. Acun Ilıcalı'nın deyimiyle Survivor'da daha önce hiç yaşanmamış bir şey yaşanacak. Acun Ilıcalı'nın yarışmacıları ve izleyicileri heyecanlandıran sürprizi ne?

Survivor'da canlı yayın dönemi başlıyor

Survivor her gün ekrana gelmeye devam ediyor. Acun Ilıcalı ise Survivor ile ilgili yaptığı yeniliklerle programa olan ilginin kaybolmamasını amaçlıyor. Survivor tarihinde daha önce hiç yaşanmamış bir yenilik meydana gelecek. Bildiğiniz gibi Acun Ilıcalı, sosyal medyayı oldukça aktif bir şekilde kullanıyor. Dominik Cumhuriyeti'nde kalan Acun Ilıcalı, sık sık takipçileriyle canlı yayınlar yapıyor. Geçtiğimiz gün de takipçilerine canlı yayın yaptığı günlerden biriydi. Acun Ilıcalı öyle bir şey açıkladı ki herkes oldukça heyecanlandı. Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor'da canlı yayın dönemi başlıyor. Her bölümü milyonlarca kişi tarafından büyük bir merakla izlenen Survivor'da bayrama özel olarak parkurdaki yarışlar canlı olarak ekrana gelecek. Acun Ilıcalı, Survivor ile ilgili yaptığı yenilikle herkesin merakını yarışma programının üzerinde toplamayı başardı.

Acun Medya imzası taşıyan Survivor bu sezon pek çok ilki yaşadı. Daha önce Survivor'da hiçbir an canlı olarak yayınlanmamıştı. Survivor yarışmacılarının parkurlardaki performanslarını montajlanmış haliyle sonrada izliyorduk. Ancak Acun Ilıcalı tarafından yarışma programına getirilen canlı yayın ile birlikte yarışmacıların parkurdaki tüm anlarına canlı canlı şahit olacağız. İlk canlı yayının bayramın birinci gününde yapılması planlanıyor. Ramazan Bayramı, 24 Mayıs Pazar günü başlıyor. 26 Mayıs Salı gecesi ise sona eriyor. Yani 24, 25 ve 26 Mayıs tarihlerinde Survivor'da yarışlar canlı olarak ekrana getirilecek. Canlı yayınların nasıl anlara neden olacağı büyük bir merakla bekleniyor.

Survivor belki de başladığı ilk günden bu yana en çok izlendiği sezonlardan birini yaşıyor. Ekranların boş kaldığı koronavirüs pandemisinin ilk günlerinde her gün yayınlanmaya başlayan Survivor, bu dönemde büyük bir ilgiyle karşı karşıya kalıyor. Çok yakında yapılmaya başlanacak olan canlı yayınların reyting oranlarına nasıl bir etkisi olacak izleyip göreceğiz.

17-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar