Acun Ilıcalı'yı korkutan haber! Kızının bulunduğu araç kaza yaptı

Acun Ilıcalı'yı korkutan haber! Kızının bulunduğu araç kaza yaptı
Acun Ilıcalı'nın kızının bulunduğu araç kaza yaptı. Acun Ilıcalı ve ailesini korkutan kaza nasıl oldu? Leyla Ilıcalı ve arkadaşı Yasmin'in olduğu araç nerede kaza yaptı?

Medya patronu olan Acun Ilıcalı'nın kızlarından biri olan Leyla Ilıcalı'nın bulunduğu araç kaza yaptı. Acun Ilıcalı ve eski eşi Zeynep Yılmaz'ı korkutan kaza Kartalkaya Kayak Merkezi yakınlarında gerçekleşti. Leyla Ilıcalı ve yakın arkadaşı Yasmin'in içerisinde olduğu araç karlı yolda kayarak bir ağaca çarptı. Yoldan çıkan cip ağaca çarparak dururken bir faciadan dönüldü. Acun Ilıcalı'nın Zeynep Yılmaz'la birlikteliğinde doğan kızı Leyla'nın kaza haberi herkesi korkuturken araç içerisindekilerin kazadan yara almadan kurtulduğu öğrenildi. Zeynep Yılmaz da kızı Leyla ve arkadaşı Yasmin'in durumu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Acun Ilıcalı'nın kızının bulunduğu araç yoldan çıktı

Acun Ilıcalı'nın kızı Leyla ve Yasmin'in Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki tatili kötü sonlandı. Bolu'da bulunan Kartalkaya'ya tatil için giden Leyla Ilıcalı ve arkadaşı tatil dönüşü kaza yaptı. Cip tarzı bir aracın içerisinde olan Leyla Ilıcalı ve arkadaşı Yasmin kazayı ucuz atlattı. Kayganlaşan yoldan çıkan araç ormanlık alana daldı ve bir ağaca çarparak durdu. Bir şoför yönetiminde olan araçta ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'nın kızı Leyla da vardı. Herkesi korkutan kazada araç içerisindekiler yara almadan çıktı. Aracın şoförünün de yaralanmadığı öğrenildi. Kaza sonrası bölgeye yardım ekipleri giderken Leyla Ilıcalı ve arkadaşı Yasmin, başka bir araçla yola devam etti.

Zeynep Yılmaz'dan Leyla Ilıcalı paylaşımı

Leyla Ilıcalı'nın içerisinde bulunduğu aracın kaza yapmasının ardından herkes durumu merak etmeye başladı. Çıkan haberlerin ardından Leyla Ilıcalı'nın annesi Zeynep Yılmaz, sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayarak kızlarının durumu hakkında bilgi verdi. Zeynep Yılmaz paylaşımında, "Kızım Leyla ve çok sevdiğimiz arkadaşı Yasmin'in içinde olduğu araç dün, Kartalkaya dönüşü kayarak yoldan çıktı ve ağaca vurdu. Kızlarımız ve sürücü arkadaşımız şükürler olsun yara almadan atlattı" ifadelerini kullandı. Ilıcalı ve Yılmaz ailelerini endişelendiren kazada kimsenin yara almaması sevindirdi.

16-01-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar