Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz devam edecek mi? Oktay Kaynarca cevapladı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz devam edecek mi? Oktay Kaynarca cevapladı
Kısa süre önce sona eren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz devam edecek mi? Oktay Kaynarca konuyla ilgili gelen sorulara yanıt verdi.

Oktay Kaynarca, yılan hikayesine dönen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle ilgili bir kez daha konuştu. Dizinin bir dijital platformda devam edeceği söylentileri gerçek mi? Kaynarca konuyla ilgili gelen soruları cevapladı.

2015 yılında başlayan ve 2021 yılına kadar süren ATV'nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, planlanmayan şekilde sona erdi. Yedinci sezon ilk bölümü çekilmiş olmasına karşın izleyici karşısına çıkamadı. Yaşanan anlaşmazlıklardan sonra olay ile ilgili pek çok spekülasyon yapıldı. Hala diziyle ilgili yeni haberler gelmeye devam ediyor. Daha önce de kendisine mikrofon uzatılan Oktay Kaynarca, bir kez daha konuyla ilgili konuştu.  

Oktay Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile ilgili konuştu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin BluTV ile anlaşmaya varıldığı ile ilgili söylentiler vardı. Yine söylentilere göre çekilmesine karşın ekrana gelemeyen 200. bölüm sahneleri ve eklenecek diğer sahneler film haline getirilerek yayınlanacak. Adının Son Efsane olacağı söylenen filmin ardından yine aynı platformda dizi olarak yayınlanmaya devam edeceği ile ilgili bilgiler gelmişti. İstanbul'da gece saatlerinde bir mekandan çıkarken magazin muhabirlerine yakalanan Oktay Kaynarca, arabasına gidene kadar arka arkaya gelen sorulara cevap vermeyi ihmal etmedi. Gelen soruların başında ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin geleceği ile ilgili sorular vardı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz devam edecek mi?

Projede yer almadığını ve bir bilgisi olmadığını söyleyen Oktay Kaynarca şu ifadeleri kullandı;

"Bilmiyorum. Biz projenin içinde değiliz, öyle bir şey varsa da haberimiz de yok. Bu konuyla ilgili karar merci de ben değilim. Her zaman ki söylediğim gibi, bu konuyla ilgili karar merci olan arkadaşlarla konuşursanız daha sağlıklı bilgiler alırsınız ama bizi yakından uzaktan hiçbir şekilde ilgilendirmiyor ve bir bilgimiz de yok."

Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi ne?

Başarılı oyuncuya ayrıca başka bir projede yer alıp almadığı gibi sorular da soruldu. Sevilen oyuncunun kısa süre içerisinde bir diziyle ekranlara döneceği zaten bilinen bir şeydi. Oktay Kaynarca, televizyonda yayınlanacak yeni bir dizi projesi için senaryo okuma çalışmalara devam ettiklerini ifade etti. Ayrıca yeni dizisinin aynı zamanda yapımcısı da olduğunu sözlerine ekledi.

16-01-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar