Acun'dan Çağla Altunkaya açıklaması Yaş farkını pozitife çeviriyoruz

Acun'dan Çağla Altunkaya açıklaması Yaş farkını pozitife çeviriyoruz
Hürriyet'ten Orkun Ün'e röportaj veren Acun Ilıcalı, aradan geçen iki yılı özetlerken gözlerinden okunan mutluluğun kaynağı olarak eşi Çağla Altunkaya'yı gösterğyor.

Aralarındaki yaş farkından dolayı sürekli eleştirilere maruz akaln Acun'dan Çağla Altunkaya açıklaması geldi. Yaş farkını pozitife çeviriyoruz, diyen Acun Ilıcalı, 2 yıldır birlikte olduğu Çağla Altunkaya'yla olan muhteşem ilişkisini anlattı. Mutlu olduğunu gizlemeyen ünlü medya patronu yeni eşi Çağla Altankaya hakkında ne dedi? Şimdi detaylar

Acun Ilıcalı'dan Çağla Altunkaya açıklaması Yaş farkını pozitife çeviriyoruz

Acun Ilıcalı, fırtınalı yaşamına birkaç kez evlilik sığdırmış bir iş adamı. Tv8 ve EXXEN gibi tv kanallarına sahip olan ünlü medya patronu 2 yıl önce boşandığı Şeyma Subaşı ile yollarını ayırmıştı. 2 yıl önce ilişkilierini evlilikle taçlandıran Acun Ilıcalı, iş hayatındaki önlenemeyen yükselişinin sebbei olarak Çağla Altunkaya'yı işaret etti.

Çağla ile huzuru yakaladım

Şeyma Subaşı'ndan ayrılır ayrılmaz hiç vakit geçirmeden evlendiği Çağla'nın mantalite olarak olgun olduğunu söyleyen Acun duygularını "Bu sefer her şey çok güzel" diyerek hayranlarıyla paylaştı. 2 yıldır birlikte olduğu Çağla Altunkaya'yla ilişkisini anlamlı kelimelerle anlatmaya çalışan Acun Ilıcalı "Çağla'yla huzuru yakaladım" diyerek ilişkilerindeki gelinen noktayı özetledi.

Üretken bir dönem geçiriyorum

Hürriyet'ten Orkun Ün'e röportaj veren Acun Ilıcalı, aradan geçen iki yılı özetlerken gözlerinden okunan mutluluğun kaynağı olarak eşi Çağla Altunkaya'yı göstererek şunları söyledi: "Çağla’yla çok güzel bir ilişkimiz var. 2 yılı devirdik. Çok üretken bir dönem geçiriyorum ve bunda Çağla ile yakaladığım huzurun önemli olduğunu düşünüyorum."

Ben 25 yaşında kaldım

50 yaşının tüm olgunluğunu yaşayan Ilıcalı aralarındaki 30 yaş farkına rağmen Çağla Altunkaya ile adeta yeniden doğduğunu vurguluyor. Ünlü medya patronu verdiği röportajda evliliğinin kendisini nasıl etkilediğini şu cümlelerle anlatmaya çalıştı: "Ben kafa olarak 25 yaşımda kaldım. Belki annemleri kaybettiğim dönemi yaşıyorum hep. Çünkü çocukluğum, yani o dönemlerim çok mutlu geçti. Çağla da kafa olarak çok olgun. Bu sayede aramızdaki yaş farkını pozitife çeviriyoruz. İş hayatımdaki aşırı yoğunluk, özel hayatımda hep problem yarattı.Özel hayatta başarısızlıklar yaşadım. Ama bu sefer her şey çok güzel.
Acun Ilıcalı'ya biz de mutluluklar diliyoruz. 

20-07-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler