Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı'na ödediği nafaka hakkında ne söyledi?

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı'na ödediği nafaka hakkında ne söyledi?
Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'ya ödediği nafaka miktarı çok konuşulmuştu. Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'nın ödenen nafaka hakkında nasıl davrandığını açıkladı.

Medya patronu Acun Ilıcalı ve eski eşi Şeyma Subaşı sık sık magazin gündemine konu oluyor. Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'ya ödediği nafaka ise çok konuşulan konulardan biri. Acun Ilıcalı ödediği nafaka konusunda konuştu. Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı'na her ay kızı ve kendi için 125 bin tl nafaka ödüyordu. Şeyma Subaşı da magazin gündeminden düşmeyen ünlülerden. Şeyma Subaşı seon olarak Mısırlı iş insanı olan sevgilisiyle sık sık gündeme geliyordu. Acun Ilıcalı ilk kez Şeyma Subaşı'ya ödediği nafaka hakkında konuştu. Ilıcalı, "Şeyma maddi durumu yerinde olduğu ilk gün, hakkı olmasına rağmen nafaka almayı bıraktı" dedi.

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı hakkında ne dedi?

Acun Ilıcalı ile bir süre evli kalan Şeyma Subaşı kısa sürede magazin basınının en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Ünlü çiftin Melisa adını verdikleri bir kız çocukları oldu. Daha sonra boşanan ünlü çift hakkında birçok haber yapıldı. Boşanmanın ardından Ilıcalı'nın Subaşı'na ödeyeceği tazminat çok konuşulan konulardan birisi oldu. Hürriyet gazetesinden Orhun Ün'ün sorularını cevaplayan Acun Ilıcalı ödediği nafaka hakkında da konuştu. Şeyma Subaşı hakkında oldukça olumlu konuşan Ilıcalı, Subaşı'nın maddi durumu iyileşince nafaka talebinde bulunmadığını söyledi. Acun Ilıcalı, "Bizim aramızda ‘Şu kadar para yattı, şu kadar yatmadı’ diye bir durum da yok. Şeyma’yı ihtiyacı olduğu her zaman desteklerim" diye konuştu.

Çocuklarımın annelerini de destekliyorum

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı hakkında, "Şeyma maddi durumu yerinde olduğu ilk gün, hakkı olmasına rağmen nafaka almayı bıraktı. Yani ilişkisi başladı ve bana ‘Şu an paraya ihtiyacım yok’ dedi. Zaten onun kafasında ‘Acun’dan şu kadar para alayım’ diye bir düşüncesi, planı hiç olmamıştır" ifadelerini kullandı. Acun Ilıcalı kızı Melisa'nın da annesi olan Şeyma Subaşı'na maddi olarak her zaman destek olabileceğini de söyledi. Ilıcalı, "Ben maddi konuları hiçbir zaman konuşmadım, konuşmam. Ben nasıl kendi dostlarımı destekliyorsam, çocuklarımın annelerini de destekliyorum. İbiza’dan ev alma falan, bu detaylara girmeye gerek yok. Konu, bilinenin çok dışında" şeklinde konuştu.

20-07-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar