Ada Masalı 1. Bölüm İzle!

Ada Masalı 1. Bölüm İzle!
Genç ve güzel Haziran, zoraki gittiği adada aradığı aşkı bulabilecek mi? Garip inançları olan genç kız, ilk aşkında başarılı olabilecek mi?

Star Tv’nin yaza damga vurması beklenen Ada Masalı 1. Bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluşuyor. , İzmir'in küçük bir kasabasında yaşayan garip batıl inançlarıyla yüzleşmesini ve aşkla tanışma hikâyesini anlatan Ada Masalı yaz boyunca Kerem Çatay yapımcılığında Salı akşamları ekrana gelecek. İzmir’in küçük bir kasabasında babaannesiyle yaşayan Haziran, hayatına ansızın giren aşk konusunda nasıl bir tepki verecek? İzmir’de çekilen Ada Masalı’nın ilk bölümüne buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar...

Ada Masalı 1. Bölüm İzle!

Birçok diziye ev sahipliği yapan Ay Yapım’ın Star Tv ekranları için hazırladığı Ada Masalı bir gençlik ve yaz dizisi olarak bu akşam izleyicisiyle buluşuyor.  Sema Ergenekon ve Yelda Eroğlu’nun senaryosun kaleme aldığı Ada Masalı’nın genç yönetmenlerimizden Ali Bilgin yönetirken yapımcılığını Kerem Çatay üstlenmiş. Aşk ve dram dizisi Ada Masalı’nda Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz başrolleri paylaşırken Caner Şahin, İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, İpek Bİlgin, Settar Tanrıöğen, Merve Nur Bengi, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz ve Bedia Ener gibi başarılı isimler de rol alıyor.

Haziran aşkla tanışıyor

Güzeller güzeli Haziran (Ayça Ayşin Turan) çalıştığı şirkette başarılı bir girişimcidir. Şehrin gürültüsüne ve pırıltısına hayran olan genç kız, doğal yaşamı pek sevmemektedir. İzmir’in küçük bir kasabasında babaannesinin yanına tatile gidince başına geleceklerinden habersizdir. Garip batıl inançları olan Haziran, aşkla ilk tanıştığında başarılı olamazsa bir daha âşık olamayacağına inanmaktadır. Babaannesini yanına Kırlangıç Adası’na giden Haziran, yanlış bir şekilde tanıştığı Ali Özgür’de aradığı aşkı bulabilecek mi?

Yaz aşkı ve dram konulu Ada masalı 15 Haziran Salı akşamı saat 20.00’de Star Tv’de. Keyifli seyirler.

Ayça Ayşin Turan Kimdir?

1992 Sinop doğumlu genç oyuncu İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü mezunudur. Gazanfer Özcan ve Gönül Ülkü tiyatrosunda oyunculuk eğitimini tamamlayan Ayça Turan, “Dinle Sevgili" dizisiyle kariyerine adım attı. Sonrasında oynadığı "Karagül" dizisinde canlandırdığı "Ada Şanverdi" karakteriyle hayran kitlesini artırdı.

Rol aldığı yapımlar:

2019 – Hakan: Muhafız (Leyla) (TV Dizisi)

2017 – Meryem (Meryem Akça) (TV Dizisi)

2016 – Altınsoylar (Burcu) (TV Dizisi)

2015 – Sevimli Tehlikeli (Zeliş) (Sinema Filmi)

2014 – Karagül (Ada) (TV Dizisi)

2011 – Dinle Sevgili (Gülfem) (TV Dizisi)

15-06-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar