Fransa - Almanya maçı canlı izle

Fransa - Almanya maçı canlı izle
Fransa - Almanya maçı canlı izle: Fransa ile Almanya arasında oynanan Euro 2020 F Grubu maçını kesintisiz ve full HD izlemek için detaylar.

Fransa - Almanya maçı canlı izle: Euro 2020 F Grubu'nda ilk maçların en büyüğü oynanacak. Aynı gruba düşen Fransa ile Almanya, karşı karşıya gelecek ve ilk maçlar tamamlanmış olacak. Fransa ile Almanya arasındaki mücadele ülkemizde de milyonlarca oyuncuyu ekran başına geçirecek. Mücadeleyi internet üzerinden canlı olarak izlemek isteyen izleyiciler hangi adres üzerinden izleyebileceklerini fazlasıyla merak ediyorlar. Fransa - Almanya maçını canlı olarak canlitv.com adresinde izleyebilirsiniz. Fransa - Almanya mücadelesini full HD ve kesintisiz olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Fransa - Almanya maçı canlı izle

Fransa ile Almanya, Euro 2020'deki ilk maçlarını birbirleriyle oynayacaklar. Her iki takımda da dünya futbolunun önemli yetenekleri top koşturuyor. Dolayısıyla maçın taraftarlar neznindeki değeri oldukça yükseliyor. Turnuvanın ev sahibi ülkeleri arasında Almanya'nın da yer alması sebebiyle mücadele Allianz Arena'da oynanacak. TSİ 22:00'da oynanacak mücadeleyi TRT 1 ve TRT 4K canlı olarak ekrana taşıyacak. Fransa ile Almanya arasındaki karşılaşmayı full HD ve kesintisiz olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Fransa - Almanya maçı muhtemel 11'ler:

Fransa: Lloris, Pavard, Varane, Kimbempe, Hernandez, Kante, Pogba, Rabiot, Griezmann, Benzema, Mbappe

Almanya: Neuer, Ginter, Hummels, Rüdiger, Kimmich, Kroos, Gosens, İlkay, Havertz, Gnabry, Müller

2014 Dünya Kupası şampiyonu Almanya ile 2018 Dünya Kupası şampiyonu Fransa, Euro 2020 F Grubu ilk maçında karşı karşıya geliyor. Fransa ile Almanya, yakın dönemde 2014 Dünya Kupası çeyrek finalinde karşı karşıya gelmiş ve Almanya 1-0 kazandığı maçın ardından Brezilya ve Arjantin'i de geçerek 4. kez Dünya Kupası'nı müzesine götürmüştü. O maçtan 2 yıl sonra iki takımın yolu Euro 2016 yarı finalinde bir kez daha kesişti. Fransa, rakibi Almanya'yı 2-1 mağlup ederek adını finale yazdırmış ancak finalde Portekiz'e mağlup olarak turnuvada ikinciliği elde etmişti. Fransa ve Almanya, tarihlerinde birbirleriyle 12 kez karşı karşıya geldiler. Bu maçlardan 5'ini Fransa, 3'ünü Almanya kazanırken 4 maç da beraberlikle sona erdi. Fransa ve Almanya, bu akşam 13. randevularına çıkacaklar.

15-06-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar