Hadise ve Kaan Yıldırım çiftinden kötü haber!

Hadise ve Kaan Yıldırım çiftinden kötü haber!
Hadise ve Kaan Yıldırım çiftinden kötü haber! Hadise ile Kaan Yıldırım ayrıldı mı? Hadise'den kötü haber. Kaan Yıldırım kimdir?

 Ünlü oyuncu ve ünlü şarkıcı çiftten kötü haber. Hadise ile Kaan Yıldırım ayrıldı mı? Hadise'den kötü haber. Hadise ile Kaan Yıldırım ayrıldı. Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım sevgilisinden ayrıldı. Hadise'nin sevgilisi kimdir?

Hadise ve Kaan Yıldırım çiftinden kötü haber!

Yakın zamanda ilişkilerinde sorunlar yaşamaya başlayan Kaan Yıldırım ve Hadise çiftinden kötü haber geldi. Geçtiğimiz aylarda Reza Zarrab ile Yasak aşk yaşadıkları iddialarıyla gündeme gelen ünlü şarkıcı Hadise, zor günler geçirmeye devam ediyor. Yaşadığı ilişkisi ile de zor bir sürece giren Hadise'den kötü haber geldi.

Daha önce de Hadise ile Kaan Yıldırım çiftinin ayrıldıkları haberlerinin yayılması üzerine ikili bu iddiayı yalanlamıştı. Hadise ve Kaan Yıldırım çiftinden kötü haber! Ancak geçtiğimiz gün şarkıcı Hadise'nin sevgilisi Kaan Yıldırım'ı instagram hesabında takipten çıkardığı görüldü. Ardından 'Bu hikayeyi en başa yazsak sonumuz değişir mi?' sözü ile paylaşım yapan Hadise, ikilinin ayrıldıkları iddialarının yeniden çıkmasına neden olmuştu. Daha sonra yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım'ın da sevgilisi Hadise'yi takipten çıkardığını gördük. Bunun ardından Hadise ve Kaan Yıldırım çiftinin ayrılık iddiaları güç kazandı.

Sevgilisi Hadise ile birlikte sık sık sosyal medyada paylaşım yapan Kaan Yıldırım, bir süredir ailesi ve arkadaşları ile birlikte olduğunu yine sosyal medyada göstermeye devam ediyor.

Hadise kimdir?
22  Ekim 1985 yılında dünyaya gelen Hadise, Belçika doğumludur. İlk olarak 2005 yılında 'Stir Me Up' albümünü çıkarmıştır. 2003 yılında katıldığı Idool 2003 yarışmasının ardından ilk albüm teklifini alan Hadise, 2005 yılında Stir Me Up şarkısını çıkarmıştır. Daha sonra kariyerine Türkiye'de devam etme kararı alan Hadise, ikinci albümünü ise 2008 yılında Deli Oğlan şarkısı ile çıkarmıştır. 2009 yılında Türkiye'yi 2009 Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil eden Hadise, yarışmada dördüncü olarak daha da ün kazanmıştır. Bir çok popüler şarkıya sahip olan Hadise, 2011 yılında O Ses Türkiye yarışmasında jüri koltuğuna oturmuştur. Altın Kelebek Ödülü ve 3 TMF gibi birden fazla ödüle sahiptir. Günümüzde ise uzun zamandır oyuncu Kaan Yıldırım ile birlikte olduğunu bilmekteyiz.

15-06-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar