Ada Masalı 21. Bölüm izle!

Ada Masalı 21. Bölüm izle!
Uzun uğraşlar sonucu Aliye’nin de rızasını alan Poyraz heyecanlıdır. Aklında Haziran’a unutulmaz bir evlenme teklifi vardır. Poyraz'ın yapacağı teklif genç kızı nasıl etkileyecek?

Çarşamba akşamları yayınlanan Star Tv'nin romantik melodram dizisi Ada Masalı 21. Bölümü izleyicisiyle buluşuyor. herkesin birbirine sevgiyle bağlandığı bir sahil kasabasında kendi halinde yaşayan Poyraz ile kendini beğenmiş şehirli genç kızın aşkını ekrana getiren Ada Masalı 21. yeni bölümü 10 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanıyor. Aliye’nin rızasını alan Poyraz, Haziran’a unutulmaz bir evlenme teklifi etmek istemektedir. Batu’nun adayı terk etmesiyle perişan olan İdil'in Batu’nun peşinden giderek hayatını mahvetmesinden korkan Latif ne yapacak? Alper ve Melisa’nın düğün hazırlıkları tüm hızıyla sürerken alacakları karar, ikilinin aileleri tarafından sınanıyor. Alper ve Melisa’nın düğününde Kırlangıç Adası’nda birçok sürpriz yaşanırken Zeynep'in İdil'e verdiği sır, kimin için zor günlerin habercisidir. Aşkların tekrar tekrar sınandığı Ada Masalı 21. bölümüne buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Ada Masalı 21. Bölüm izle!

Uyarlama dizilerle adını duyuran Ay Yapım'ın çarşamba akşamları Star Tv ekranlarına getirdiği Ada Masalı izleyicisiyle buluşmayı sürdürüyor. Sema Ergenekon ve Yelda Eroğlu'nun yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor.  Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un başrolleri paylaştığı Ada Masalı'nın yapımcılığını Kerem Çatay üstleniyor. Dizide ayrıca Caner Şahin, İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, İpek Bİlgin, Settar Tanrıöğen, Merve Nur Bengi, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirel, Rami Narin, Eylül Ersöz ve Bedia Ener gibi usta oyuncular da rol alıyor.

Kırlangıç Adasında sürprizler bitmiyor

Uzun uğraşlar sonucu Aliye’nin de rızasını alan Poyraz heyecanlıdır. Aklında Haziran’a unutulmaz bir evlenme teklifi vardır. Poyraz'ın yapacağı teklif genç kızı nasıl etkileyecek? Poyraz nasıl bir plan düşünüyor?

Alper ve Melisa evleniyor

Batu’nun adayı terk etmesiyle iyice perişan olan İdil, Batu’nun peşinden giderken hayatını mahvetmesinden korkan Latif'in çıkış planı işe yarayacak mı? Düğün öncesi çok önemli karar alan Alper ve Melisa’nın düğününde Kırlangıç Adası’nda birçok sürpriz yaşanır. Zeynep'in İdil'e verdiği sır, Zeynep için zor günlerin habercisidir. Aşkların tekrar tekrar sınandığı Ada Masalı 21. son bölümü 21. son bölümüyle 10 Kasım Salı akşamı saat 20.00’de Star Tv’de. Keyifli seyirler.

10-11-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar