Ada Masalı 23. Bölüm izle!

Ada Masalı 23. Bölüm izle!
Otelde çıkan arbedede bebek kaybolur. Bebeğin bulunması için herkes seferken olurken Ada sakinlerinin endişelendiren bebek, bulunabilecek mi?

Star Tv'nin çarşamba akşamları yayınladığı romantik melodram dizisi Ada Masalı 23. Bölümü bu akşam izleyicisiyle buluşuyor. Ahalisin birbirine sevgiyle yaklaştığı bir sahil kasabasında yaşayan Poyraz ile adaya gelen şehirli genç kızın büyük aşkını konu edinen Ada Masalı 23. yeni bölümü 24 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanıyor. Otelde çıkan kargaşada bebek ortadan  kaybolmuştur. Herkesi şoka sokan bu gelişme karşısında Haziran, Poyraz Hanife ve bebeği aramaya koyulur. Aranan bebek bulunabilecek mi? Nehir ve Okan’ın yakınlaşıması Suzan'ı Sadık için bir tehdit haline getirmeye devam ederken sürekli kıskançlık yapan Biricik, Beyazıt’ı kendinden uzaklaştırmaktadır. Son çare olarak Beyazıt, Görkem’den ders almaya başlar. Çiçeği burnunda taze evliler Alper ve Melisa çifti Selma ve Fatih çiftinden yardım görürken hastalığının bilinmesini istemeyen Zeynep için işler düzelebicek mi? Sevdaların  sınandığı Ada Masalı 23. bölümüne buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Ada Masalı 23. Bölüm izle!

Ay Yapım'ın çarşamba akşamları Star Tv ekranlarına getirdiği romantik melodram dizisi Ada Masalı 23. Bölümü bu akşam yayınlanıyor. Sema Ergenekon ve Yelda Eroğlu ikilisinin senaryosunu yazdığı Ada Masalı'nı Ali Bilgin yönetirken başrolleri  Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz paylaşıyor. Yapımcılığını Kerem Çatay'ın üstlendiği dizide ayrıca Caner Şahin, İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, İpek Bİlgin, Settar Tanrıöğen, Merve Nur Bengi, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz ve Bedia Ener gibi usta oyuncular da rol alıyor.

Eyvah bebek kayboluyor!

Otelde çıkan arbedede bebek kaybolur. Bebeğin bulunması için herkes seferken olurken Haziran, Poyraz ve Hanife birlikte bebeği aramaya başlar. Ada sakinlerinin endişelendiren bebek, bulunabilecek mi? Bu arada Nehir, Okan’la yakınlaşmaya başlamış ancak bu yakınlaşma Suzan'ı Sadık için bir tehdit unsuru haline getirmiştir. 

Beyazıt değişebilecek mi?

Biricik'i kıskanmasıyla ilişkileri zarar gören Beyazıt bir çare arar. Biricik’in istediği gibi biri olmak için Görkem’den ders almaya karar veren Beyazıt, değişebilecek mi? Alper ve Melisa çifti evliliğin ilk günleri bazı zorluklar yaşamaya başlamıştır. Onlara bu zor günlerde yardım eli Selma ve Fatih çiftinden gelirken hastalığının bilinmesini istemeyen Zeynep için hiçbir şey istediği gibi gitmeyecektir. Star Tv'nin çarşamba günleri yayınladığı Ay Yapım imzalı romantik melodram dizisi Ada Masalı 23. Bölümü 24 Kasım Salı akşamı saat 20.00’de Star Tv’de. Keyifli seyirler.

24-11-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar