Ada Masalı'na Yeni Oyuncu

Ada Masalı'na Yeni Oyuncu
Star Tv ekranlarında 15 Haziran Salı akşamı ilk bölümüyle seyirciyle buluşacak olan romantik komedi dizisi Ada Masalı’na yeni bir oyuncu dahil oldu.

Yaz sezonu ekranları cıvıl cıvıl. Kanallar o kadar renkli projelerle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyorlar ki seyircilerin işi çok zor gibi görünüyor. Kanallar iddialı yapımlarının tanıtımlarını, reklamlarını artık yayınlamaya başlarken dizilerin yayın tarihi de bir bir belli olmaya başladı. Setler kuruldu, tüm hazırlıklar tamamlandı, cast oluşturuldu ve artık çekimler bir bir başladı. Yapım şirketleri biran önce ilk bölümleri hazırlamak ve hatalarını görerek elden geçirmek istiyorlar. Yayına sokmadan önceki son günler en kritik ve en heyecanlı günler olarak yaşanıyor. Star Tv ekranlarında yaz sezonunda ekrana gelecek yapımlardan biri olan ve romantik komedi türündeki Ada Masalı adlı yapımda şu sıralar en heyecanlı yapımların başında geliyor. Dizi çekimlere başlarken yayın tarihide 15 Haziran Salı akşamı olarak belirlendi. Yani dizi yayına girmek için artık gün saymaya başladı. Hazırlık, çekim derken dizinin oyuncu kadrosunun eksikleri de gideriliyor. Diziye son olarak genç ve geleceği parlak bir oyuncu olan Merve Nur Bengi Melisa karakteriyle dahil oldu.

Ada Masalı'na Genç Oyuncu Takviyesi

Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan ve yayın tarihi olarak 15 Haziran akşamına gün verilen Ada Masalı adlı dizi için çekimler başladı. Şu sıralar ekip harıl harıl ilk bölümü çekmek için uğraşıyor. Oyuncu kadrosunda Alp Navruz, Ayça Ayşin Turan, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, İpek Tenolcay gibi oyuncuların yer aldığı diziyi Ali Bilgin yönetiyor. Diziye bugün yeni ve genç bir oyuncu daha dahil oldu. Dizide Melisa karakterini canlandıracak olan geleceğin başarılı oyuncularından biri olarak gösterilen Merve Nur Bengi’de diziye dahil oldu. Genç oyuncunun ekibe katılmak için yola çıktığı öğrenildi.

Merve Nur Bengi Kimdir?

Genç ve güzel oyunculardan biri olan ve yeteneği ile geleceğin başarılı oyuncularından biri olarak gösterilen Merve Nur Bengi 2000 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelen genç yetenek halen Dokuz Eylül Üniversitesi’nde tiyatro eğitimi almaktadır. Oyuncu okuluna devam ederken aynı zamanda kamera karşısına geçerek ilk tecrübelerini de edinmeye başlamıştır. Son olarak Öğrenci Evi projesinde rol alan Merve Nur Bengi’nin rol aldığı yapımlar şunlardır.

-          Nemesis’i Uyandırmak

-          Unutursam Fısılda

-          4 N 1 K Yeni Başlangıçlar

-          Öğrenci Evi

29-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar