Kanunsuz Topraklar Çekimlere Başladı

Kanunsuz Topraklar Çekimlere Başladı
Fox Tv ekranlarında yeni sezonda ekrana gelecek olan iddialı dizi Kanunsuz Topraklar Zonguldak’ta sete indi ve çekimlere başladı.

Yeni sezon için televizyon kanalları pek çok yeni projeyi yayın hayatına sokmaya hazırlanıyor. Bu sezon pek çok dizisi final yapan Fox Tv gelecek sezon için birçok yeni projeyi hazırlamakla uğraşırken Gold Film tarafından kanal için hazırlıkları süren ve artık çekimlere de başlayan yeni ve iddialı dizi Kanunsuz Topraklar seyircinin en çok merak ettiği ve kanalın da en çok güvendiği yapım olarak öne çıkıyor. Yayın tarihi henüz belli olmayan ancak oldukça iddialı bir kadro kuran ve büyük bir prodüksiyona sahip olan Kanunsuz Topraklar çekim için Zonguldak’a gitti ve ilk sahneler de çekilmeye başlandı. Senaryosu Zülküf Yücel tarafından kaleme alınan ve Faruk Teber tarafından yönetilen dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü ve usta oyuncular yer alıyor. Dizinin oyuncuları arasında Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Necip Memili, Murat Dalbatan, Arif Diken, Ali Erkazan, Onur Kaya, Eylül Su Sapan, Kaan Taşaner, Mine Teber, Ezgi Çelik ve Doğaç Yıldız gibi isimler yer alıyor.

Çekimlere Başladı

Gold Film tarafından hazırlanan ve yeni sezonda Fox Tv’nin en iddialı yapımlarından biri olacak olan Kanunsuz Topraklar Zonguldak, İstanbul ve Karabük’te çekiliyor. Çekimler için geçtiğimiz günlerde Zonguldak’a giden ekip ilk sahnelerin çekimlerine de başladı. Türkiye Taş Ocakları İşletmesinde başlayan çekimlerin ilk konuğu ise ilin valisi oldu. Vali Mustafa Tutulmaz şehrinde çekimlere başlayan Kanunsuz Topraklar setini ziyaret ederek çekimleri izledi. Yayın tarihi henüz belli olmayan yüksek bütçeli ve büyük bir prodüksiyona sahip dizi için seyircilerde merakla beklemeye başladı. Sezonun en iddialı yapımları arasında sayılan dizi bir maden hikayesini anlatıyor.

Konusu Ne?

Kanunsuz Topraklar dizisi maden patronları ve maden işçilerinin hikayesini ele alıyor. Dizinin bu sebeple çekimlerinin Zonguldak’da yapıldığı öğrenilirken dizinin konusunun ise temelde bir aşk hikayesi olduğu öğrenildi. Dizi kömür madeni işletmecisi olan Malik Bey’in kızı Gülfem ile kömür madeninde işçi olarak çalışan Davut’un imkansız aşkını konu alıyor. Ayrıca dizi maden işletmecileri ile çalışanların arasındaki sorunları ve hak arama hikayelerini de ele alıyor. Dizi yeni sezonda Fox Tv’de ekrana gelecek.

29-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar