Adanalı Dizisinin Pınar'ı Şimdiki Haliyle Gündeme Düştü

Adanalı Dizisinin Pınar'ı Şimdiki Haliyle Gündeme Düştü
Adanalı dizisi ile tanınan Pınar'ın estetikli halin görenleri şaşkına çevirdi. Tuğçe Özbudak'ın eski halinden eser kalmadı.

Adanalı dizisi ile tanınan Tuğçe Özbudak’ı görenler şaşkına döndü. Estetikli ünlüler kervanına katılan oyuncu yaptırdığı estetik ile tanınmayacak kadar değişti. Adanalı dizisi ile tanınan ve sevilen oyuncu estetikli halini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Oyuncunun son halini gören takipçileri şaşkına döndü.

1982 doğumlu 39 yaşındaki oyuncu Tuğçe Özbudak geçirdiği estetik operasyonlar ile gündeme düştü. Sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı fotoğraflar ile dikkatleri üzerine çeken ünlü, dudakları, burnu ve çene bölgesindeki değişimler şaşırttı. Eski halinden eser kalmayan oyuncunun yeni hali magazin gündemine düştü. 

Adanalı dizisi ile adını duyurmayı başaran ünlü oyuncu Tuğçe Özbudak, sosyal medya platformunda fotoğrafını şu not ile paylaştı "Az söyle, daha fazlasını yap" sözleri ile son halini takipçilerine sundu.

10 haziran Ankara’da dünyaya gelen oyuncu ve sunucu Tuğçe Özbudak bir çok yapımda rol aldı. İlk ekran deneyimini Aloya isimli dizi ile yaşadı. 2006 yılında ise Kod Adı isimli dizide Başak Yörükoğlu karakterine hayat verdi. Gülse Birsel, Gupse Özay, İrem Sak, Sarp Apak gibi önemli isimlerin rol aldığı Yalan Dünya isimli dizide İpek karakterine hayat vermişti. Daha sonra Kuzey Rüzgarı, El Gibi, Memur Muzaffer, Gece Gündüz yapımlarında rol aldı. Oktay Kaynarca, Serenay Sarıkaya gibi güçlü isimlerin rol aldığı Adanalı dizisinde ise Pınar karakteri ile büyük bir kitleye sahip olmayı başardı. İsmini duyurmayı başaran Pınar en son 2015 yılında vizyona gire Yusuf Yusuf filminde Selen karakteri ile rol almıştı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan isim İşte Benim Stilim yarışmasında finalistler arasında yerini almıştı.

Yaptırmış olduğu estetik ile gündemde yerini alan Adanalı dizisinin Pınar’ı hayatı merak ediliyor. 2020 yılında Melikhan Kılıçarslan ile dünya evine giren Tuğçe Özbudak’ın şahitliğini ise Adanalı dizisindeki rol arkadaşı Umut Oğuz üstlenmişti. Oğuz'un nikah töreni sırasında Melikhan’a "Emin misin?" diye sorması davetlileri güldürmüştü. Pandemi dolayısı ile çift sadece nikah yaparak dünya evine girdi.

Melikhan Kılıçarslan ise 21 Eylül 1994 yılında dünyaya gelmiştir. Etimesgut Belediyespor'da kalecilik yapan Kılıçarslan şuanda Altındağ Spor'da kaleciliğe devam etmektedir.

10-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar