Gönül Dağı Dizisi Başarısıyla Dikkatleri Üzerine Çekti

Gönül Dağı Dizisi Başarısıyla Dikkatleri Üzerine Çekti
TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden Gönül Dağı yeni bir başarıya imzasını attı. Reytinglerde yerini alabilecek bir dizi daha yok.

TRT 1 ekranlarının dizisi Gönül Dağı başarılarını arttırmaya devam ediyor.  Yeni bölümleri ile Cumartesi akşamları seyircisi ile buluşan dizi ekrana geldiği ilk bölümden itibaren reyting rekorları kırıyor. Sevilen dizi Gönül Dağı, 4 Aralık cumartesi günü yayınlanan bölümü ile tüm kanallarda yayınlanan dizilere rağmen reyting rekorları kırdı. Haftanın her günü farklı kanallarda ekrana gelen diziler içinde 2021-2022 sezonunun en yüksek reytingini alarak başarısını göstermiş oldu.

Yeni sezonda hiç kimseye imkân tanımadan hiçbir dizinin çıkamadığı noktaya gelen ve çok iyi reytingleri elde eden dizi, yeni sezonun en başarılı yapımı olarak zirveye yerleşerek başarıya imza attı. Başarılması çok zor olan reyting pozisyona yerleşen Gönül Dağı tüm dikkatleri üzerine çekti. En başarılı reytinglere ulaşan Gönül Dağı Camdaki Kız ile Kuruluş Osman isimli diziler yer alıyor.

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı tüm kategorilerde en yüksek reytinglere ismini yazdırmasıyla bir başka dizinin bu şeklide başarı sergilemesinin çok da mümkün olmadığını düşünebiliriz. Yeni bir başarıya imza atan dizi Reytinglerde üç kategoride de yayında olan Türk dizileri arasında sezonun en yüksek reytingini alarak seyircisinin gözdesi olmaya devam ediyor.

Yeni bölümü merakla beklenen Gönül Dağı dizisinde beklenmedik gelişmeler yaşanacak gibi görünüyor. 43. Bölümü ile 11 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında seyircisi ile buluşacak. Cihat Süvarioğlu'nun hayat verdiği Ramazan ve Hazal Çağlar’ın canlandırdığı Asuman karakteri arasında gelişmeler nasıl ilerleyecek?  Yeniden kavuşabilecekler mi? Gönül Dağı dizisinde  herkesin merakla beklediği sorular arasında yerini alıyor. Ramazan ve Asuman’ın aşkları daha da zor duruma girmişken, İkisinindi içindeki umutlar iyice tükenmişken beklenmedik bir isim devreye girecek.

Köprü Film yapımcılığında ekranlarda yerini alan dizide yönetmen koltuğundan Yahya Samancı bulunurken dizi yazar Mustafa Çiftçi’nin gün yüzüne çıkmamış öykülerin uyarlanarak Gönül Dağı dizisi sevenleri ile buluşmuştur. Dizinin başrollerinde ise Berk Atan, Gülsim Ali, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu rol almaktadır. Sevilen dizinin çekimleri ise Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde gerçekleşmekte. 

11 Aralık Cumartesi Akşamı 43. yeni bölümü ile saat 20:00 de TRT 1 ekranlarında olacak.

 

10-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar