Adem Kılıçcı’nın Nışanlısı Kim? Nil Şenver Kimdir?

Adem Kılıçcı’nın Nışanlısı Kim? Nil Şenver Kimdir?
Survivor 2018 şampiyonu Adem Kılıççı 2022 All Star sezonunu 2.olarak bitirdi. Bu sezon nışanlandığını duyuran Adem Kılıçcı herkesi çok şaşırtmıştı. Peki, Nışanlısı Nil Şenver kim?

Survivor 2022 All Star yarışmacısı Adem Kılıçcı’nın nışanlısı merak ediliyor. Adem Kılıçcı’nın nışanlısı kim? Merak ediliyor. 5 Mart 1986 tarihinde Ağrı’da dünyaya gelen Adem Kılıçcı’nın Annesi Erzurum, babası için Fenerbahçe TV’de yayınlanan bir röportajında belirttiği üzere, Rusya’dan (Kafkasya’dan) gelen bir Türk ailesinden Karapapak Türkleri’ndendir. Küçük yaşta boks sporu ile ilgilenmeye başlayan Adem Kılıçcı, daha sonra bu spor üzerine eğitim aldı. Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nden mezun oldu. 2004 yılından bu yana Fenerbahçe boks takımında çalışmıştı. Olimpiyatlarda 2008 ve 2012 yıllarında boksta Türkiye’yi temsil etti, 2016 olimpiyatlarına hak kazanmıştı ama katılamadı. 2013 Akdeniz Oyunlarında Altın madalya kazandı. Boks müsabakalarında 2004, 2009 ve 2011 yıllarında rakiplerini yenerek 2. Olmuş gümüş madalyaya hak kazanmıştır. 2007 yılında da 3. Olarak bitirmiş ve bronz madalya kazanmıştı. Adem Kılıççı’yı özellikle 2017’de Survivor yarışmasına katılması ile boks izlemeyen kişilerce de tanınır hale gelmişti. İlk katıldığı yıl Ogeday Girişken ile final koltuğuna oturmuş Ogeday’ın kazanması ile yarışmayı 2. Olarak bitirmişti. Ardından 2018 yılında Survivor All Star’a katılmış. En başarılı isimlerle yarışmış Nagihan Karadere ile final koltuğuna oturmuş, bu kez şampiyon olmuştu. 2022 sezonunda yine bir All Star sezonunda final koltuğuna oturmuş ancak 2. Olarak bitirmişti. Bu sezon özel hayatı ile de gündeme gelen Adem Kılıçcı’nın nışanlısı kim? Nil Şenver kimdir? İşte merak edilenler…

 

Survivor Adem Kılıçcı’nın Nışanlısı Kim?

Adem Kılıçcı, boksçudur ve ülkemizi yurtdışında temsil etmiş bir milli sporcudur. Ayrıca Adem Kılıçcı 2019 yılında Sportial adında bir spor salonu açmıştır. Özellikle Survivor yarışması ile büyük kitlelere kendini sevdiren adına fan grupları açılan yarışmacı Adem artık herkes tarafından tanınan bir isme dönüştü. Bu sezon All Star’a katılan Adem’in özel hayatı da merak ediliyor.

2022 Survivor All Star sezon yarışmacısı olan Adem Kılıççı, yarışma sırasında iletişim ödülü sayesinde annesinden gelen mektup okunurken ‘’Nil’de iyi oğlum’’yazması üstüne, tüm Türkiye Nil isminde bir sevgilisi olduğunu öğrendi. Adem Kılıçcı daha sonra yaptığı açıklama ile ben yarışmaya katılmadan hemen önce nışanlandım ve buraya dışarıda nışanlımı bırakarak geldim dedi. O andan itibaren Türkiye’nin sevilen ismi Adem Kılıçcı’nın nışanlısı da araştırılmaya başlandı.

Adem Kılıçcı’nın Nışanlısı, Nil Şenver Kimdir? Ne İş Yapıyor?    

1987 yılında dünyaya gelen Nil Şenver, Adem Kılıçcı’nın nışanlısıdır. Liseyi, 2001 yılında girdiği Robert Koleji’nden, 2006 yılında 92 ortalama ile mezun olmuştur. Ardından aynı yıl Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümüne başlamış, Boğaziçi Üniversitesi’ni de 3.98 ortalama ile 2010 yılında en başarılı öğrenci olarak mezun olmuştur. Okulu bitirdikten son çalışma hayatına başlamış şuan ise büyük bir firmada Bölgesel Kıdemli Marka ve Pazarlama Yöneticisi olarak çalışmaktadır.

Nil Şenver, hayvansever yönü ile öne çıkmış, Bal Kaymak isminde bir atı bulunmaktadır.


Bu yıl Survivor 2022 All Star yarışmasına katılan ve ünlüler takımında yer alan Adem Kılıçcı, Birleşme partisinde duygusal bir performans sergilemesinin ardından

‘’Hayırlı bir yola girdik. Boynumda ateş taşıyorum. Nişanlandım. Onu çok seviyorum, çok özledim.’’ Söyleri ile nışanlısından bahsetmişti.

Survivor iletişim ödülünde Adem Kılıçcı’nın nışanlısı Nil Şenver, bir video gönderdi. Adem Kılıçcı nişanlısı Nil Şenver’i görünce duygusal anlar yaşamıştı.

30 Haziran Perşembe akşamı Survivor 2022 final gecesinde sevgili nışanlısını desteklemeye ve onunla saatler sonra buluşmak için geceye katılan Nil Şenver, Acun Ilıcalı’nın müstakbel eşin burada mı Adem, kendisine de söz verelim diyince, Nil Şenver’e mikrofon uzatıldı. Nil ise bir itirafta bulunarak gözyaşlarını tutamadı. Nışanlısının sözlerine dayanamayan Adem Kılıçcı’da gözyaşlarını tutamadı.


‘’Adem öncelikle sana bir şey itiraf etmek istiyorum. İlk hastanede ameliyattan çıkmıştın ya, sen anesteziden uyanmamıştın. Ben baktım dizini gördüm ve dedim ki ‘Ne yapacak bu çocuk, dedim eyvah!’ yani nasıl yapacağız biz bu işi ve o zaman ben sabaha kadar uyuyamamıştım. Tabi sen o anesteziyle uyuyordun. Ben dedim yani olmaz herhalde bu dizle mümkün olmayacak. Tabi sana hiç çaktırmadım ben bu durumu. Hep yaparsın edersin dedim. Ama bak şimdi oradasın. Ben önce bunu nasip ettiği için ilk Allah’a sonra doktorlarına, sana her zaman inanan destekleyen destekçilerine ama en çok sana da teşekkür ediyorum. Çünkü ben bile o hastane yatağında olmaz herhalde derken sen sonuna kadar geldin. Beni bu şekilde yanılttığın için sana çok teşekkür ederim. Beni hep böyle yanılt olur mu?’’ dedi.  

O anlar herkesi çok duygulandırdı.











01-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar