Zeynep Tuğçe Bayat’ın yeni projesi belli oldu

Zeynep Tuğçe Bayat’ın yeni projesi belli oldu
Ülkemizde pek rastlanmayan konusuyla dikkat çeken Hür dizisinin çekimleri başlıyor Zeynep Tuğçe Bayat’ın kadın başrol oynayacağı Hür dizisi 60’ar dakikalık 10 bölümden oluşacak.

Show TV'nin sezona damga vuran ve önümüzdeki sezon da devam edecek olan Baba dizisi ilginç hikâyesi kadar karakterleriyle de beğenildi. Dizinin başrol oyuncularından biri olan Zeynep Tuğçe Bayat, Baba dizisinde hayat verdiği Şahika karakteriyle geniş hayran kitlesine ulaştı. Senaryo gereği diziye veda eden güzel oyuncunun yeni projesi belli oldu. Dizi severler merak ediyor, genç oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat kimdir? Hangi yapımlarda oynadı? Zeynep Tuğçe Bayat’ın yeni projesi ve hayatı haberimizde. Şimdi detaylar

Zeynep Tuğçe Bayat’ın yeni projesi belli oldu

Yer aldığı projelerdeki performansıyla bilinen ve Baba dizisiyle yıldızı parlayan genç oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat, dizide canlandırdığı Şahika karakteriyle geniş hayran kitlesine ulaştı. Dizinin en beğenilen oyuncularından biri olmayı başaran Zeynep Tuğçe Bayat, senaryo gereği diziden ayrıldı. Yapımcılığını Es Film'in üstlendiği Hür dizisi genç oyuncuya teklif götürdü. Ülkemizde pek rastlanmayan konusuyla dikkat çeken Hür dizisinin çekimleri bu ayın sonunda Eskişehir'de başlayacak. Zeynep Tuğçe Bayat’ın kadın başrol oynayacağı Hür dizisi 60’ar dakikalık 10 bölümden oluşacak. Hür dizisi ülkemizde gittikçe popüler hale gelen dijital yayın platformlarından biri olan TRT Dijital ‘de izleyici ile buluşacak. İlker Arslan ile Barış Erdoğan’ın senaryoya imza attığı Hür dizisi, savaş pilotlarının ve evlerinde onları bekleyen sevdiklerinin coşkulu ancak bir o kadar da dramatik hikâyesini anlatacak.

Zeynep Tuğçe Bayat Kimdir?

1990 yılında Mersin’de doğan Bayat, henüz çocukken tiyatroya başladı. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitiren genç oyuncu oyunculuk eğitimi için İspanya'ya gitti. İspanya’da konservatuar okuyan Bayat, Türkiye’ye döndü ve Turkcell’in reklam yüzü oldu. Arka Sıradakiler dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan Bayat, Kuruluş Osman ve Baba dizileriyle geniş hayran kitlesine ulaştı. Güzel oyuncu kendisi gibi oyuncu olan Cansel Elçin ile evlidir.

Rol Aldığı Diziler:

2009- Arka Sıradakiler

2010- 2011 Gönülçelen

2011- Yıldız Masalı

2014- Ah Neriman

2015- Çilek Kokusu

2016- Seviyor Sevmiyor               

2019- Afili Aşk

2020- Kuruluş Osman

2021- Baba

Rol Aldığı Filmler:

2017- Şansımı Seveyim

2018- Akvaryum

01-07-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar