Adı Sevgi Dizisine Flaş Transfer

Adı Sevgi Dizisine Flaş Transfer
Atv ekranlarında yeni başlayan ve henüz ilk bölümü yayınlanan Adı Sevgi dizisine genç ve başarılı oyuncu Çağkan Çulha dahil oldu.

Geçtiğimiz Pazar akşamı ilk bölümüyle ekrana gelen ve Atv ekranlarında seyirciyle buluşan Koliba Yapım imzalı Adı Sevgi dizisinin birbirinden ünlü oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Eğitim imkanı elinden alınan ve çocuk yaşta evliliğe zorlanan kız çocuklarının ve genel olarak da kadınların dramını anlatan dizide idealist ve mücadeleci bir öğretmenin tüm bunlara isyan ederek karşı çıkmaya ve bu durumu düzeltmeye çalışmasının hikayesi anlatılıyor. İlk bölümü ekranlara gelen dizinin il bölüm seyirci tepkisi olumlu olurken yapım şirketi dizinin hikayesinde yer alacan bir karakter için ünlü ve başarılı oyuncu Çağkan Çulha ile el sıkıştı. Dizide Levent Öğretmen karakterine hayat verecek olan ünlü ismin dizinin hikayesine 3. Bölümden itibaren katılacağı öğrenildi.

Çağkan Çulha (Levent Öğretmen) Adı Sevgi Dizisinde

Koliba Film tarafından Atv için hazırlanan ve yeni başlayan Adı Sevgi dizisinin oyuncu kadrosuna genç ve başarılı oyuncu Çağkan Çulha Levent Öğretmen karakteri olarak dahil oldu. 3. Bölümden itibaren dizinin hikayesinde yer alacak oyuncunun çekimler için sete katıldığı öğrenildi.  Filiz Alpgezmen ve Murat Can Tura’nın kaleme aldığı Adı Sevgi dizisinde Yunus Emre Yıldırımer, Gizem Güneş, Fatih Al, Nihan Büyükağaç, Mehtap Bayri, Oktay Korunan, Hande Kaptan, Asya kasap, Mert Doğan, Serpil Gür, İlker Sami Kılıç, Asena Keskinci, Esat Polat Güler ve Ece Koroğlu yer alıyor. Dizinin hikayesinde Levent Öğretmenin Elif Öğretmene (Gizem Güneş) yardım edeceği öğrenildi.

Çağkan Çulha Kimdir?

Pek çok dizi ve yapımda rol alan ünlü ve başarılı oyuncu Çağkan Çulha 22 Kasım 1985 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Ünlü oyuncu Mine Mutlu’nun oğlu olan Çağkan Çulha ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Beykent Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları bölümünden mezun olmuştur. Oyuncu ilk olarak Hayat Bilgisi adlı dizide yer almıştır. Daha sonra pek çok dizide rol alan oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, Benim Kocam Yapmaz, Kuruluş Osman, Aslan Ailem, İsimsizler, Racon, Aşk ve Günah, Kaçak, Adanalı, İyi Uçuşlar, Acemi Cadı ve Belalı Baldız adlı yapımlar bulunmaktadır.

18-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar