Dört yeni dizi ekrana geliyor: 'Kasaba Doktoru' 'Kiracı' 'Adı Sevgi' 'Kara Tahta'

Dört yeni dizi ekrana geliyor: 'Kasaba Doktoru' 'Kiracı' 'Adı Sevgi' 'Kara Tahta'
Televizyon ekranları dört yeni dizi ile şenlenecek. Dört yeni dizi ekrana gelmeye hazırlanıyor. 'Kasaba Doktoru', 'Kiracı' ve 'Adı Sevgi' dizileri seyirciyle buluşacak.

Televizyon ekranlarındaki yarış devam ederken dört yeni dizi geliyor. Reyting oranları değişen farklı kanallardaki dizilere yenileri eklenecek. Merakla beklenen yeni diziler hazırlıklarını hızlandırdı. Kasaba Doktoru, Adı Sevgi, Kara Tahta ve Kiracı isimleri verilen dört yeni dizi yakında seyirciyle buluşacak. Birçok yapım şirketinin projelendirdiği yeni diziler için de çalışmalar devam ediyor. Ekranların sevilen yeni dizileri yayınlanırken final yapan diziler de olmuştu. Büyük bir reyting savaşının olduğu televizyon ekranlarında bu yarışa dört yeni dizi daha katılacak. Oyuncu kadroları ve senaryolarıyla merak edilen dört yeni diziyi yakından tanıyalım. Hangi diziler ekrana gelmeye hazırlanıyor. İşte, dört yeni dizi 'Kasaba Doktoru' 'Kiracı' 'Adı Sevgi' 'Kara Tahta'…

TRT'den iki yeni dizi Kasaba Doktoru, Kara Tahta

TRT1 iki yeni diziyi ekrana taşıyor. Kasaba Doktoru ve Kara Tahta… Yeni dizi Kasaba Doktoru ekrana gelmek için gün sayan dizilerden biri. TRT1'de yayınlanacak Kasaba Doktoru dizisi uyarlama bir dizi olarak ekrana gelecek. Kasaba Doktoru oyuncu kadrosunda Ozan Akbaba, Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş yer alacak. Kasaba Doktoru, ARC Medya imzası taşıyor.

Kara Tahta çekimlere başladı

TRT1 ekranından seyirciyle buluşucak ikinci dizi ise Kara Tahta oldu. Çekimlerine başlanan Kara Tahta'nın yakında yayınlanması planlanıyor. Kara Tahta kadrosunda ise Furkan Andıç, Miray Daner, Cengiz Bozkurt gibi isimler yer alıyor.  

Kiracı heyecanla bekleniyor

MF Yapım imzası taşıyan Kiracı dizisi Fox Tv ekranından seyirciyle buluşacak. Kiracı dizisinin Nisan ayında ekrana gelmesi planlanıyor. Son dönemde başarılı dizilerle dikkat çeken MF Yapım'dan yeni dizi Kiracı geliyor. Kiracı dizisinde farklı ekonomik ve kültür düzeylerindeki apartman sakinlerinin hikayesi anlatılacak. Kiracı dizisinin oyuncu kadrosu ise henüz netleşmedi.

Adı Sevgi dizisinin yayın tarihi belli oldu

Adı Sevgi dizisi ise Atv ekranından seyirciyle buluşacak. Merakla beklenen Adı Sevgi dizisi için uzun süredir çalışmalar yapılıyordu. Adı Sevgi dizisinin başrollerini Yunus Emre Yıldırımer ve Gizem Güneş canlandıracak. Adı Sevgi dizisinin yayın tarihi de belli oldu. Umut dolu bir hikayesi olan Adı Sevgi dizisi 13 Mart Pazar akşamı seyirciyle buluşacak.

03-03-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar