Adı Sevgi dizisi için seyircisini üzecek karar

Adı Sevgi dizisi için seyircisini üzecek karar
Ekranın yeni dizilerinden biri olan Adı Sevgi için flaş bir karar alındı. Adı Sevgi final mi yapacak? Adı Sevgi dizisi için seyircisini üzecek karar…

Adı Sevgi dizisinden seyircisini üzecek bir haber geldi. Atv'de yayınlanan yeni dizi Adı Sevgi dizisi için final kararı alındı. Adı Sevgi dizisi sezona iddialı başlasa da yayın hayatı kısa dizilerden biri oldu. Koliba Film imzası taşıyan Adı Sevgi ekibinde önce yönetmen değişikliği yaşanmıştı. Daha sonra başrol oyuncusu Fatih Al'ın geçirdiği kalp krizi ile gündeme gelen dizide yeni bir gelişme daha yaşandı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Adı Sevgi için erken final kararı alındı. Adı Sevgi'nin yaz sezonunda da devam etmesi planlanırken alınan yeni karar Adı Sevgi seyircisi için de sürpriz oldu.

Adı Sevgi için erken final kararı

Ekrana veda etmeye hazırlanan diziler arasına Adı Sevgi de katıldı. Koliba Film tarafından projelendirilen Adı Sevgi Atv ekranından seyirciyle buluşuyordu. Adı Sevgi 8. Bölüm yayınlanmıştı. Yönetmen değişikliği yaşanan dizinin yaz sezonunda da devam etmesi beklenirken dizi için erken final kararı verildi. Adı Sevgi 11. Bölümde ekrana veda edecek. Genel olarak 13. Bölüm anlaşma yapılan diziler olduğu için bir ihtimale göre Adı Sevgi dizisinin de 13. Bölüme kadar yayınlanabileceği de konuşuluyor. Adı Sevgi dizisinin reyting oranları dizinin kaç bölüm yayınlanacağını beliryecek.

Adı Sevgi oyuncu kadrosunda kimler var?

Filiz Alpgezmen ve Murat Can Tura tarafından senaryosu yazılan Adı Sevgi dizisi sezona iddialı bir giriş yapsa da reyting oranları diziyi finale götürüyor. Yunus Emre Yıldırımer ve Gizem Güneş'in başrolde olduğu Adı Sevgi dizisinde birçok güçlü oyuncu yer alıyor. Mert Doğan, Asya Kasap, Fatih Al, Mehtap Bayri, Nihan Büyükağaç ve Hande Kaplan Adı Sevgi oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında. Bir öğretmen hikayesinin anlatıldığı Adı Sevgi dizisi için final kararı alınması ise seyircisini üzdü.

Öte yandan Atv'de pazar akşamları yayınlanan Adı Sevgi dizisinde Ekrem Baykara'yı canlandıran Fatih Al'ın geçirdiği kalp krizi geçirdiği haberi gelmişti. Ünlü oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

07-05-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar