Adnan Oktar’ın Cezaevi Fotoğrafları Ortaya Çıktı!

Adnan Oktar’ın Cezaevi Fotoğrafları Ortaya Çıktı!
8 ay önce tutuklanarak cezaevine gönderilen Adnan oktar'ın hapishane fotoğrafları ortaya çıktı. Saçlarını ve sakalını boyayan Adnan Oktar'ın görüntüleri ne anlatıyor? Haberimizde!

Kamuoyunda "Adnan Hoca" olarak bilinen Adnan Oktar ve grubuna yönelik İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yaklaşık 8 ay önce yapılan operasyon kapsamında önce Adnan Oktar’ın da aralarında bulunduğu 168 kişi, 2. dalgada ise 7 kişi tutuklanmıştı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklu yargılanmak üzere Edirne'de F Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderilen Adnan Oktar burada tek kişilik hücreye yerleştirildi. Uzun zamandır hapishane dışıyla iletişimi kesik olan Oktar’ın aylar sonra ilk kez görüntüsü ortaya çıkştı. Adnan Oktar'ın kilo verdiği ve saçlarının iyice beyazladığı dikkatlerden kaçmamıştı. İşte detaylar.

Adnan Oktar’ın Cezaevindeki İlk Fotoğrafları!

Hapishaneden 3 ay önceki hali ile son halini gösteren iki farklı fotoğrafı sızan Adnan Oktar'ın saçlarını ve sakallarını kısalttığı gözlerden kaçmazken verdiği kilolarla 3 ay önceki hali 'çöktü' yorumlarına neden olmuştu. Yaklaşık 8 aydır cezaevinde tutuklu bulunan Oktar'ın yüzündeki tebessüm dolu ifade dikkat çekmişti. Cezaevinden sızan fotoğraflardan birinde ise Oktar Kur’an-ı Kerimle poz vermiş. Cezaevinde Kur'an-ı Kerim okuyarak vakit geçiren Adnan Oktar'ın çektirdiği fotoğrafta yüzündeki ifade dikkat çekti. Beyazlayan saçlarını yeniden siyaha boyatan ve kilo aldığı gözlenen Adnan Oktar'ın vücut diline bakılırsa 'yıkılmadım ayaktayım' şeklinde yorumlara neden olacağa benziyor.

Haftalık 300 TL Harcıyor!

Verdiği davetlerdeki ihtişam ve lüks yaşantısıyla tanınan Adnan Oktar, hesabındaki paradan haftalık olarak en fazla 300 lira harcayabiliyor. Mal varlıklarına el konulan zanlıların adreslerinde yapılan aramalarda bulunan 6 kamyon tarihi eser, antika ve değerli eşya muhafaza altına alınmıştı. Aramalarda ayrıca 400'den fazla flash bellek, 70 silah, 3 binden fazla mermi ile yüklü miktarda para ve dövize de el konulmuştu.

Soruşturma Sürüyor!

Savcılık tarafından başlatılan soruşturma neticesinde yaşı küçük 15 çocuğun cinsel istismara uğradığının belirlendiği, bu çocuklardan ikisinin örgüt üyesi annelerince Oktar'a teslim edildiği öne sürülmüştü. Ayrıca, örgüt içerisinde şarabın yasak olduğu, diğer alkol türlerinin tüketilmesine ise müsaade edildiği bildirilmişti. Kandırılarak örgüte sokulan kadınların ise bu andan itibaren hiyerarşik sınıflara ayrıldığı belirtilmişti. Kadın üyelerin, en üst mevki olan "imam bacı" statüsüne gelebilmeleri için "turnike sistemi" adı altında çok sayıda örgüt üyesi erkekle cinsel ilişkiye zorlandığı, karşı koyanlara ise işkence yapıldığı öne sürülmüştü. 

16-05-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar