Adnan ve Didem Kısmetse Olur evinden ayrıldı mı?

Adnan ve Didem Kısmetse Olur evinden ayrıldı mı?
Kanal D'nin reyting rekorları kıran evlilik programı Kısmetse Olur evinde büyük şok yaşandı. Gelinler evindeki Didem Delen ve Tuğçe Yılmaz'ın arasında çıkan kavga bakın nelere yol açtı? Adnan Kızıltaş ve Didem Delen evden ayrıldı mı?

Kanal D ekranlarının öğlen kuşağında yayınlanan programı Kısmetse Olur'da geçtiği gün büyük bir kavga yaşandı. Gelin adayları Didem Delen ve Tuğçe Yılmaz'ın arasında çıkan tartışmanın sonrasında fenomen çift AdDid, Kısmetse Olur evini terk etti. İşte Kısmetse Olur izleyicilerini üzecek haberin detayları...

Kısmetse Olur evi bu haftaya kavga ile başladı. Tartışmaların ve seslerin eksik olmadığı gelinler evinde beklenmedik olaylar yaşandı. Tartışma gelinler evinin en sevilen gelin adayı Didem Delen ve Tuğçe Yılmaz arasında yaşandı. Çıkan bu kavga ile uzun süredir dost olan Adnan Kızıltaş ve Emre Ubeyli'nin arasını açtı. Son günlerde tüm gelin adaylarının üzerine geldiğini düşünen Tuğçe, sonunda Didem'e patladı. Tuğçe Yılmaz tartışma sırasında kendini tutamıyor ve Didem'in üzerine yürüdü. Damatlar evine yansıyan görüntülerin ardından Adnan Kızıltaş, evlilik yolunda olduğu Didem Delen'in daha fazla yıpranmasını istemediği için evden ayrılma kararı alır.

Adnan ve Didem Kısmetse Olur'dan ayrıldı!

Gelinler evine giden Adnan, Didem'e 'Gitmek istiyor musun?' diye sorar. Didem Delen ise yaşandığı olaylardan dolayı yeterince bıkmış olduğu için bu teklifi kabul eder. Didem'in elinden tutup yapımdan izin almaya gider ve ikili Kısmetse Olur evini terk eder. Ekran başındakilerin ise bu yaşananlar karşısında ağızları açık kalır. Tüm izleyicilerin aklına 'Adnan ve Didem gerçektem Kısmetse Olur evinden ayrıldı mı?' sorusu gelir. Tam da o esnada programın sunucusu Seda Akgül gelir ve AdDid çiftinin evden ayrıldığını doğrular. İkilinin geri dönüp dönmeyeceği ise büyük merak konusu. Fakat programın sevilen sunucusu Seda Akgül, Kısmetse Olur evinin kapılarının onlara her daim açık olduğunu söyler. Bakalım Adnan Kızıltaş ve Didem Delen Kısmetse Olur'a geri dönecek mi?

Kısmetse Olur evinde bu hafta yine süpriz eleme gecesi yaşandı. Geçtiğimiz hafta damat adayı Şehmus'un evden diskalifiye olmasından dolayı bu hafta Kısmetse Olur evinde eleme olmayacağı açıklandı. 

11-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar