Adriana Lima’dan Türkiye isyanı!

Adriana Lima’dan Türkiye isyanı!
Dünyaca ünlü güzel Adriana Lima, hakkında çıkan iddialar için Türkiye'ye isyan etti. İşte Adriana Lima'yı deliye döndüren o iddialar..

Güzelliği ile dünyanın en konuşulan modellerinden Adriana Lima, Türkiye'de hakkında çıkan haberler için sonunda sessizliğini bozdu. Çıkan haberlere daha fazla dayanamayan Adriana Lima kendi sosyal medya hesabı üzerinden ateş püskürdü. İşte Adriana Lima'nın Türkiye isyanı..

TÜRKİYE'YE İSYAN ETTİ

Bir zamanlar  Metin Hara yaşadığı aşk ile gündemi sallayan Adriana Lima bu aşkın ardından Emir Uyar ile de birlikte olmuştu. Bu iki isimle artık bir bağlantısı kalmayan top modelin hakkında çıkan iddialar kendisini deliye döndürdü. Adriana Lima hakkında Metin Hara ve Emir Uyar'ın ardından bir Türk ile daha ilişkisinin olduğu haberleri aldı başını gitti. Bu haberlerina ardı arkası kesilmeyince Adriana Lima sessizliğini bozdu. Hakkında çıkan bu yalan haberler için kendi sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama da bulundu. Yaptığı açıklama da dikkat çeken detay ise 'Türkiye, bilgine..' başlığı oldu. 

'TÜRKİYE BİLGİNE'

İki çocuk annesi top model Adriana Lima, yine bir Türk ile ilişkisi olduğuna dair çıkan haberlere sosyal medya üzerinden yanıtını verdi. Adriana Lima kendi sosyal medya hesabı Instagramın 'hikayeler' bölümünde konu ile ilgili bir mesaj paylaştı. Sessizliğini bozan güzel model paylaştığı storyde şu ifadelere yer verdi.

"Türkiye, bilgine... Ben bekarım. Bir kez daha uydurma haber yapmayı bırakın" 

Metin Hara ve Emir Uyar'ın ardından Adriana Lima'nına adı genç Türk iş adamı Emir Bahadır ile anılmıştı. Türk iş adamı Emir Bahadır ile ilişki yaşadığı iddiası basına yansımasının ardından bu açıklamayı yaptı. Hatta Adriana Lima'nın yaptığı bir paylaşımına genç Türk iş adamı Emir Bahadır 'ın yorum yapması ve birbirlerini takip ediyor olmaları bu iddialara yol açmıştı.

20-02-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler