Yasemin Özilhan’ın Setlere Dönmek İçin Şartları Var!

Yasemin Özilhan’ın Setlere Dönmek İçin Şartları Var!
Güzel oyuncu bir zamanların Doktorlar'ının Doktor Ela'sı Yasemin Özilhan'ın setlere dönmek için şartları var! Peki Yasemin Özilhan setlere dönmek için hangi şartları ileri sürdü?

Bir zamanların güzel ve başarılı oyuncusu Yasemin Özilhan son olarak geçtiğimiz haftalarda Fox Tv’de ekrana gelen Mucize Doktor adlı dizide rol aldı ve yıllar sonra yeniden ekrana çıktı. Bu hem güzel oyuncu hem de seyirci için güzel bir gelişmeyi de beraberinde getirdi. Yıllar önce rol aldığı ve seyircinin beğenerek takip ettiği Doktorlar Dizisinde Doktor Ela rolüyle seyircinin kalbinde yer edinen güzel oyuncu Yasemin Özilhan için Doktorlar son oldu. Oyuncu bu diziyle birlikte oyunculuğa veda etti ve yine Doktorlar Dizisi’nin çekildiği hastanede şimdiki eşiyle tanıştı ve mutlu bir evliliğe ilk adımı attı. Ancak bu evlilik oyuncuyu ekrandan dolayısıyla da seyirciden koparttı. Şimdilerde ise güzel oyuncu Yasemin Özilhan yıllar önce aldığı bu kararı yeniden gözden geçirdi. İşte detaylar!

Yasemin Özilhan Setlere Geri mi Dönüyor?

Son olarak Fox Tv’de Mucize doktor’da yine bir doktor karakteriyle seyirci karşısına çıkan yasemin Özilhan yıllar öncede oyunculuğu yine bir doktor karakteri olan Doktor Ela’ya hayat verirken bırakmıştı. Oyuncu geçtiğimiz günlerde oynadığı rolden ve oyunculuktan memnun kalmış olacak ki yıllar önce aldığı kararı değiştirmeye karar verdi. Yasemin Özilhan konuyla ilgili olarak sorulan bir soruya “Şu an öyle bir düşüncem yok, ama güzel bir senaryo gelirse neden olmasın, setleri özlediğimi fark ettim” cevabıyla bir anlamda oyunculuğa geri dönüşün formülünü de vermiş oldu. Güzel bir senaryoya hayır demeyeceğini belirten güzel oyuncunun senaryonun yanında başka istekleri de var. Bütün bunların gerçekleşmesi durumunda güzel oyuncu Yasemin Özilhan’ı setlerde yeniden görmek mümkün olabilecek.

Yasemin Özilhan’ın Oyunculuğa Dönmek İçin Şartları Neler?

Doktorlar dizisinde canlandırdığı Doktor Ela karakteriyle başarıyı yakalayan ve sevilen oyuncu Yasemin Özilhan setlere evlendikten sonra veda etmişti. Yasemin Özilhan yıllar sonra yeniden oyunculuğa dönüşün mesajını verirken bunun gerçekleşmesi için gerekli şartları da belirtti. Yasemin Özilhan öncelikle güzel bir senaryo şartını koşuyor. Ancak bununla da yetinmiyor ve ardından diğer şartlarını sıralıyor. Bunlar ise yapımcıları zorlayacak türden şartlar. Yasemin Özilhan öncelikle çalışacağı gün sayısının en fazla üç gün olmasını istiyor, daha sonra sette bulunma süresini dört saatle sınırlıyor. Bununla da yetinmeyen güzel oyuncu son olarak senaryo da kendisini ve ailesini rahatsız edecek sahneler olmamasını şart koşuyor. Bütün bu şartları kabul edebilecek ve gerçekleştirebilecek yapımcılar varsa eğer Yasemin Özilhan setlere dönmeye hazır.

21-02-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar