Payitaht Abdülhamid Robert (Faik Ergin) Kimdir?

Payitaht Abdülhamid Robert (Faik Ergin) Kimdir?
TRT 1'de ekranlara gelen başarılı dizi Payitaht Abdülhamid Robert (Faik Ergin) kimdir? Ergin şu ana kadar hangi yapımlarda rol almıştır? Haberi aşağıda!

TRT 1 ekranlarında dört sezondur yayınlanan ve izleyici tarafından beğenilerek takip edilen Es Yapım imzalı Payitaht Abdülhamid her bölüm seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dizi başladığı günden itibaren ele aldığı hikayelerle ve oyuncu kadrosuyla kanalın en çok ilgi çeken yapımlarından biri olarak dikkat çekiyor. Özellikle son bölümlerde Padişah 2. Abdülhamid’i zor duruma düşürmek için kurulan komplolar ve Abdülhamid’in bunları bertaraf etmeye çalışması ve düşmanlarını ortadan kaldırmaya çalışması seyircide heyecanı hep ayakta tutmayı başarıyor. Son bölümlerde diziye eklenen yeni hikaye ve oyuncularda ayrıca Payitaht Abdülhamid’e heyecan katarken diziye Robert karakteri olarak giren Faik Ergin kimdir diye araştırdık. İşte Faik Ergin ve rol aldığı yapımlar!

Payitaht Abdülhamid Robert Kimdir?

TRT 1’in sevilen dizilerinden Payitaht Abdülhamid de son bölümlerde heyecan zirve yapmış durumda. 2. Abdülhamid’e kurulan komplolar ve Osmanlı devletini zor duruma düşürmek isteyen yabancı güçler ve muhaliflerin çabaları Padişah 2. Abdülhamid’i iyice bunaltmıştır. Kendine kurulan tuzaktan son anda kurtulurken Robert karakterinin padişaha karşı yeniden eylemler içine girme çabaları 2. Abdülhamid’i güç durumda bırakır. Robert ve birlikte çalıştığı kişiler için tek başarı padişahın tahttan indirilmesi ve Osmanlı’nın güçsüz bırakılmasıdır.

Payitaht Abdülhamid Faik Ergin Kimdir?

Padişah Abdülhamid’in yeni karakterlerinden Robert’e hayat veren genç oyuncu Faik Ergin, 1978 yılında İskenderun’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Ergin, eğitimini İstanbul teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünde tamamlamıştır. Oyuncu 200 yılında Best Model Of Turkey ve Best Model Of World yarışmalarına katılmıştır. Kendi mesleği yerine oyunculuk yapmak isteyen Faik Ergin daha sonra Şahika Tekand Stüdio’da oyunculuk eğitimi almıştır. Oyuncu ilk olarak 2000 yılında Fosforlu Cevriye adlı filmde rol almıştır. Daha sonra Şarkıcı, İffet, Sakın Söyleme, Öteki oğul ve Aşk Nerede filmlerinde rol almıştır. Oyuncu daha sonra pek çok dizide rol alarak oyunculuğa devam etmiştir. Rol aldığı dizilerden bazıları şunlardır; Gümüş, Hacı, Genco, Uygun Adım Aşk, Galip Derviş, Küçük Ağa, Cesur Yürek, Kanatsız Kuşlar. Dizi şu an Payitaht Abdülhamid de Robert karakteriyle seyirci karşısına çıkmaktadır.

19-02-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar