Afili Aşk 17. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Afili Aşk 17. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!
Kanal D'nin romantik komedi dizisi Afili Aşk'ta heyecan hız kesmiyor. Kerem ile Ayşe Boşanmaktan vaz mı geçiyor? Afili Aşk'ın 17. bölüm fragmanı yayınlandı! İşte detaylar!

Kanal D ekranlarında yaz aylarında başlayan ve geçtiğimiz günlerde 16. Bölümü yayınlanan romantik komedi dizisi Afili Aşk macerasına kaldığı yerden devam ediyor. ARC Film tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği ve senaryosu barış Erdoğan, İlker Arslan, Kübra Sülün, Okşan Tavasoğlu’nun kaleme aldığı eğlenceli dizi Kanal D’nin bu sezon can simidi olmuş gibi görünüyor. Oyuncu kadrosunda Çağlar Ertuğrul, Burcu Özberk, Altan Erkekli, Benian Dönmez, Neşe Baykent, Taner Rumeli, Serkay Tütüncü gibi oyuncuların yer aldığı dizinin 17. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Afili Aşk’ta Boşanma Muamması!

Ekrana geldiği günden itibaren ilgiyle izlenen ve seyirci tarafından da oldukça sevilen Afili Aşk yoluna tam gaz devam ediyor. Birkaç bölümdür anlaşmalı evliliklerini sonlandırmak ve ayrılmak için uğraşan Kerem ile Ayşe sonunda boşanmaya karar vermişlerdi. Ancak bu boşanmayı ikiliden kimse istemiyordu ama karşısındakine de söyleyemiyordu. 17. Bölümde neler olacağının ortaya çıkacağı bu muammanın ipuçları yayınlanan fragmanda verildi. Çarşamba akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan dizinin 17. Yeni bölüm fragmanında Kerem’in boşanma konusunda geri adım attığı görülüyor.

Kerem Ayşe’ye olan hislerini artık saklayamıyor. Bu arada Ayşe ise Kerem’in ona olan hislerinden yavaş yavaş emin olmaya başlıyor. İkili arasında geriye kalan tek şey ise ikilinin bir birine duydukları hissi itiraf etmeleri. Bu noktada da ikilinin en yakın arkadaşları Volkan devreye giriyor. Anlaşılan o ki 17. Bölüm Afili Aşk için bir kırılma bölümü olacak.

Son Bölümde Neler Olmuştu?

Afili Aşk’ın yayınlanan son bölümünde Kerem ve Ayşe arasında artan yakınlaşmalar, boşanma konusunda ikilinin kafalarını karıştırmaya neden olmuştu. Ayşe Kerem’den etkilenmeye devam ederken, Kerem de artık kendine Ayşe’ye duyduğu hisleri itiraf etmeye başlamıştı. İkilinin boşanması konusunda elindeki sahte evlilik kozunu kullanan Ceyda ise evrakları imzalaması için Ayşe’yi tehdit etmektedir. Ayşe şirketin geleceği için evrakları imzalar ancak Kerem cephesinde durum hiçte böyle gelişmez. Öte yandan Muhsin Bey ve Yelda Hanım arasında soğuk rüzgarlar esmeye başlar. Muhsin Bey tarafından aldatıldığını düşünen Yelda Hanım zor günler geçirmektedir. Bu durumda da ikilimiz Kerem ve Ayşe’ye büyük görev düşer.

04-10-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar