Cansu Dere Ferhat ile Şirin dizisinde

Cansu Dere Ferhat ile Şirin dizisinde
Fanatikleri haberimizi okuyunca sevinecekler. Çünkü epeydir gözükmeyen Cansu Dere “Ferhat ile Şirin” dizisinde. Şimdi detayları verelim.

Cansu Dere’den sevenlerine iyi haber geldi. Bir süredir ekranalrda gözükmeyen oyuncunun yeni dizisi belli oldu! Yapımcılarla bir yemekte buluşan Cansu Dere’nin hangi projede yer alacağı nerak konusuydu. Fanatikleri haberimizi okuyunca sevinecekler. Çünkü Cansu Dere “Ferhat ile Şirin” dizisinde. Şimdi detayları verelim.

Cansu Dere Ferhat ile Şirin dizisinde

Güzel oyuncu Cansu Dere'nin yeni sezonda yer alacağı proje nihayet belli oldu. Artık hayranları onu FOX O3 Medya imzalı 'Ferhat ile Şirin' dizisinde izleme şansı bulacaklar. Çok değil birkaç ay önce Fatih Aksoy ve Acun Ilıcalı ile bir restoranda görüntülen Cansu Dere’nin hsngi projede yer alacağı merakları celbetmişti. Acun Ilıcalı sosyal medyadan şu açıklamayı yapmıştı. "Şu anda muhteşem üçlü buluştuk. Hayırlı olsun. Cansu Dere, Fatih Aksoy'un yapımcılığında çok güzel bir diziyle TV8 ekranlarında olacak."

Lakin kısa bir süre sonra bu anlaşmanın iptal edildiği belli olmuştu. Med Yapım sosyal medyadan anlaşmanın bozulduğu duyurulmuştu. "Cansu Dere ile yapılan bu anlaşma tarafların karşılıklı mutabakatı ile sonlandırılmıştır"

Bu olay Cansu Dere hayranalrını üzse de bugün sevindirici haber geldi. Puhutv'nin Şahsiyet dizisinde rol alan Cansu Dere Fox Tv’nin iddialı yapımlarından 'Ferhat ile Şirin' dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. O3 Medya organizasyonlu başrolde Ferhat’ı Tolga Sarıtaş, Şirin’i ise Leyla Tanlar’ı oynayacağı bilgisini canlitv takipçileri için paylaşalım.

Cansu Dere’yi tanıyalım

1980 Ankara'da doğumlu olsa da aslında Yunanistan göçmeni bir aileden gelen Cansu Dere, İlk ve orta öğrenimini İzmir'de tamamladı. 2000 yılında Kanal D’de düzenlenen  Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda Türkiye 3. güzeli seçilince profesyonel mankenlik yapmaya başladı.

Ünlü moda tasarımcılarının defilelerinde yer alarak ITKIB' in tüm yurtdışı organizasyonlarında ülkesini temsil eden Cansu Dere , Paris'te çeşitli defilelere katıldı. Sonrasında İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümünden mezun olan Cansu Dere, ilk sunuculuk deneyimini Kanal D'deki Çocuk ve Müzik programıyla yaşadı. Show TVde yayınlanan Türkiye'nin Yıldızları adlı yarışmayı sunduktan sonra NTV'ye transfer oldu. Life Style Moda programında sunuculuğun yanı sıra editörlük de yapan Cansu Dere, Metro Palas adlı diziyle oyunculuğa terfi etti. Alacakaranlık dizisinde yıldızı parlayan oyuncu asıl şöhreti Güz Yangını dizisiyle yaşadı. Kabuslar Evi filmiyle sinema tecrübesi de yaşayan Cansu Dere, Sıla isimli dizide Mehmet Akif Alakurt ile birlikte başrol oynadı. Özellikle Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte rol aldığı Son Osmanlı Yandım Ali filmindeki Defne rolüyle haklı bir üne kavuştu. Türk dizi sektöründe çığır açan Ezel dizisiyle zirveye çıktı. Muhteşem Yüzyıl dizisinde İranlı Firuze karakteri ve Anne dizisinde Zeynep karakterini canlandırarak oyunculuk hayatına devam etti.

2006 Kabuslar Evi: Takip

2007 Son Osmanlı Yandım

2010 Yahşi Batı

2011 El Yazısı

2011 Behzat Ç.

2004 Metro Palas

2005 Güz Yangını

2006-2008 Sıla

2009-2011 Ezel

2016 Anne

05-10-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar