Afili Aşk 24. Bölüm İzle!

Afili Aşk 24. Bölüm İzle!
Afili Aş 24. Bölüm izle; 27 Kasım Çarşamba 24. Bölümüyle ekrana gelecek olan Afili Aşk 24. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Afili Aşk 24. Bölüm izle; Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk’in başrollerinde yer aldığı Afili Aşk 24 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00’da Kanal D’de seyirciyle buluşuyor. Yaz sezonunda başlayan ve seyirci tarafından çok sevilen romantik komedi dizisi Çarşamba günlerinin en çok seyredilen yapımları arasında yer alıyor. Afili Aşk’ın 27 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanacak bölümünde sevilen ikilimiz Kerem ile Ayşe sevgililiğinin ilk günlerini doya doya yaşamak isterler. Ancak ikilinin keyfi ne yazık ki Yelda’dan gelen bir telefonla bozulur. Afili Aşk’ın bu akşam yayınlanacak son bölümünü tekparça izlemek için detaylar haberimizde!

AFİLİ AŞK SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Kanal D’nin yaz sezonunda başlayan ve eylül yayın döneminde de devam eden başarılı romantik komedi dizisi Afili Aşk bu akşam 24. Bölümüyle ekrana geldi. Dizinin aşklarını birbirine itiraf edemeyen ve her fırsatta birbiriyle didişmekten geri durmayan ikilisi Kerem ile Ayşe bu bölümde birbirlerine sevgilerini itiraf etmek için karar verirler. Çiftimiz aşklarını itiraf edecekken araya giren Yelda’nın telefonu bütün büyüyü bozar.

Afili Aşk’ın son bölümü tek parça izlemek için aşağıda yer alan bağlantıyı tıklayın.

Afili Aşk 24. Bölüm Özeti!

Kerem ve Ayşe sevgililiklerinin ilk gününü rüya gibi yaşarlar. İkili aşklarının önüne çıkan tüm güçlüklere rağmen geleceğe umutla bakmaktadırlar. İkili için her şey yolundayken ve ikilimiz birbirine iyice yakınlaşmışken Yelda’dan gelen bir telefon bütün büyüyü bozar. Kerem ile Ayşe arasındaki sahte evliliği bir kişi daha öğrenmiştir. Artık her şey bitiyor mudur, Ketem ile Ayşe için ayrılık vakti gelmiş midir? Yaşanan olayların ardından Ayşe evine dönmek zorunda kalır. İki inatçı aşık bu olayların ardından birbirinden ne kadar uzak kalabileceklerdir? İkili birlikteliklerini devam ettirmek için gizli gizli bir araya gelmenin yollarını aramaya başlarlar.

Yaşanan olayların ardından artık kesin bir çözüm bulmak isteyen Kerem, Ayşe’yle hiç ayrılmayacakları bir formülün peşindedir. İki aileyi sıkı sıkı birbirine bağlayacak bu formül ise yine geçmişte gizlidir. Muhsin ve Ayşe’nin babası Kenan arasında geçmişte yaşanan bir olayın üzerine gitmeye karar verir ve olayı araştırır. Kerem’in öğrendikleri bu iki aileyi bir arada tutmak için yeterli olabilecek midir?

Afili Aşk 24. Bölümü tek parça izlemek ve Afili Aşk’la ilgili tüm gelişmeleri takip etmek için canlitv.com adresini ziyaret etmeniz yeterli.

27-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar