Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin çekimleri durdu mu?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin çekimleri durdu mu?
Show Tv ekranlarının en sevilen romantik komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta yaşanan değişikliğin nedeni belli oldu. Dizinin çekimlerine neden ara verildi?

Yeni sezonda Show Tv ekranlarını süsleyen izleyenleri kahkahalara boğan aşk dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın çekimleri durdu mu? Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde yaşanan değişikliğin sebebi gelen bu haberle de belli oldu. Sevilerek izlenen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin çekimleri neden aksadı? İşte ayrıntılar..

Eylül ayında yayın hayatına başlayan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi izleyicinin büyük beğenisini topladı. Romantik komedi tarzındaki dizi izleyenleri ekran başına kilitledi. Başrollerinde Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi usta isimlerin rol aldığı dizinin bu hafta yayınlanan bölümünde bir değişiklilk fark edildi. Dizinin hayranları bu durumu merak ederken ortaya 'Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin çekimleri durdu mu?, Kuzey Yıldızı İlk Aşk bitti mi?' gibi iddialar atıldı. Fakat dizi setinden gelen açıklama izleyicileri üzdü. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin çekimlerine ara verildiği açıklandı. Peki neden? Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi final yapmaya mı hazırlanıyor? Neden dizinin çekimlerine ara verildi?

Soğuk hava şartları çekimleri etkiledi!

Türkiye'nin cennet yerlerinden biri olan Ordu'da çekilen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi izleyicilerini kendine hayran bırakıyor. Karadeniz'in hırçın dalgalarını ve mert insanını ekranlara taşıyan dizi farklı konu ve yapısı ile ailecek izlenebilecek en iyi diziler arasında yer alıyor. Diziyi ilk izleyenleri yorumları daha eski sezonlarda Show Tv'de yayınlanan Yeni Gelin dizisine benzediği yönündeydi. Fakat dizinin bölümleri ilerledikçe bu düşünceden ızaklaşıldı. Gelelim asıl konuya. Reyting rekorları kıran Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin çekimleri neden durdu?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin çekimleri sadece Ordu ile sınırlı kalmayıp çevre illerde de yapılmaktadır. Genellikle yaylada çekilen dizinin yeni bölüm çekimleri durdurulmak zorunda kaldı. Bunun nedeni ise hava şartları, çünkü bildiği üzere Karadeniz'in sadece kışı değil yaz ayları da oldukça sert ve çetin geçer. Kış aylarına yavaş yavaş yaklaşırken soğuk hava şartları dizi çekimlerini de engelledi. Kış mevsimin kapıda olması nedeni ile Ordunun yüksek kesimlerine yılın ilk karı düşmesi nedeni ile dizinin yayla çekimleri durduruldu. Bu durumun Mart ayına kadar devam edecek.

26-11-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar