Afili Aşk 29. Bölüm izle

 Afili Aşk 29. Bölüm izle
Afili Aşk 29. Bölüm izle; Afili Aşk dizisi 29. bölümüyle Kanal D'den ekrana geliyor. Kerem ve Ayşe'nin birlikteliği bir sınavdan daha geçecek.

Afili Aşk 29. Bölüm izle; Yaz aylarında ekrana gelmeye başlayan Afili Aşk dizisi 29. bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Her Çarşamba akşamı 20:00'da ekrana gelen Afili Aşk dizi yine pek çok hayranını ekran karşısına çekecek. Belgeler ortaya çıkmış, Yiğiter ve Özkayalı aileleri her şeyden haberdar olmuştur. Artık herkes için yepyeni bir dönemin başladığını işaret etmektedir bu durum. Kerem, bu iki ailenin yanı sıra Ayşe'den de tüm gerçekleri saklamış olduğu için kendini oldukça sıkıntılı bir durumun içinde bulur. Afili Aşk dizisini televizyon ekranının yanı sıra internet üzerinden de izleyebilirsiniz. Afili Aşk dizisinin yeni bölümüne Canlitv.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Afili Aşk dizisinin 29. ve yeni bölümüne aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Bununla birlikte yeni bölümde neler yaşanacağını da makalemizden öğrenebilirsiniz.

Belgelerin ortaya çıkmasıyla birlikte Rıza'nın attığı ilk adım Yiğiter ailesine karşı sıkıyönetim ilan etmek olur. Yiğiter ailesinde de sular fokur fokur olmuştur. Kerem ve Ayşe yaşananların ardından büyük bir kavga ederler. Çift neredeyse ayrılmanın eşiğine gelmiştir. Ayşe, Kerem'i her ne kadar çok sevse de yaptığı karşısında onu affetme gücünü kendinde bulamaz. Kerem ise bunu kabullenmekte güçlük çeker ve Özkayalı ailesinin evine sızmanın yollarını arar. Ayrıca tüm bu sorunların dışında daha önce ertelenen boşanma davalarının da günü yaklaşmaktadır. Kerem ve Ayşe tüm bu sorunlarını aşarak yeniden bir araya gelebilecek midir?

Afili Aşk dizisi konusu

Ayşe Yılmaz, yanındaki insanlar yüzünden oldukça zor bir hayat yaşamaktadır. Ancak onlar Ayşe'nin hayatını ne kadar zorlaştırsa da Ayşe, tüm bu zorlukların içinden güçlü bir kadın olarak çıkacaktır. Ayşe, iki ağabeyinden de hiçbir zaman hayır görmemiştir zira oldukça çıkarcı ve bencildirler. Ayşe, hikayenin başında Berk ile birliktedir ve onunla evlenerek yeni bir hayata başlamanın hayallerini kurmaktadır. Ağabeyleri ise onlara öylesine bir baskı uygulamıştır ki Berk, evlenmemek için kaçacak delik arar. Bir daha kimse Berk'ten haber almaz. Bir fabrikada işçilik yapan Ayşe, bir gün patronun oğlu Kerem ile karşılaşır. Birbirlerini görürler ve oldukça etkilenirler. Kerem, babasının gözüne girmeye çalışan hayta bir gençtir. Kerem, aniden Ayşe'ye evlenme teklif eder ancak bu evlilik başta yalnızca çıkar evliliği olarak yapılacaktır. Ayşe bu teklifi kabul eder ve evlenirler. Çıkar evliliği ise zamanla gerçek bir aşk evliliğine dönüşür.

15-01-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler