Bir Zamanlar Çukurova 51. Bölüm İzle!

Bir Zamanlar Çukurova 51. Bölüm İzle!
Bir Zamanlar Çukurova 51. Bölüm İzle! 16 Ocak Perşembe akşamı Atv ekranlarında Bir Zamanlar Çukurova dizisini izleyebilrisiniz. Dizinin canlı linki haberimizin detaylarında!

Bir Zamanlar Çukurova 51. Bölüm İzle! ATV ekranlarında perşembe akşamları merakla beklenen Bir Zamanlar Çukurova dizisi geçtiğimiz 2 haftalık yılbaşı molasından sonra bu akşam yeniden seyirci ile buluşuyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bu hafta Züleyha ve Müjgan savaşında iki aile yine çıkmaza giriyor. Ateşler içinde kalan küçük Adnan'ı kim kurtaracak?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 51. BÖLÜM CANLI İZLE!

Bir Zamanlar Çukurova 51. Bölüm İzle! Adana ve çevresinde çekimleri devam eden ve 1960 ları anlatan ATV'nin dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova 2020'nin ilk haftalarında verdiği 15 günlük tatilin ardından 15 ocak Perşembe akşamı 51.bölümü ile yayınlanacak. Bu haftaki yeni bölümde, Züleyha ve Müjgan aynı anda sancılanır. İkiside başka yerlerdedir. Müjgan hastaneye kaldırıldığı sırada Züleyha Müjgan ile konuşmak için yılmazın yanındadır. Fakat onunda sancısı gelince iki aile kendilerini hastanede doğumhane kapısında bulurlar. 

Ateş hattına dönen doğumhane kapısında Demir ve Yılmaz'ı birbirlerinden ayırmak yine Fekeli ve Hünkar yaman'a kalmıştır. Aralarına ayrılık tohumları ekilen ikili yavrularının yavrusu için telaşlı ve endişeli olsalarda küslüklerini kısa süreliğine unuturlar. 

Züleyha ve Müjgan evlerine döndüklerinde Haminne kısa süreliğine ortadan kaybolur. Annesi için endişelenen Hünkar hanım konağı ayağa kaldırı. Bu karışıklıkta atların yanına giden küçük Adnan ise bir anda alev alan samanların arasında ölümle burun buruna gelir. 

Saniye ve Gaffur köşesinde ise durumlar hala limonidir. Gaffur'un yaptığı yüklü miktardaki borcu ödemek yine kendisine kalmıştır. Geceleri hiç fire vermeden çalışması gereken Gaffur sağda solda sürekli kestirmeye kalkınca Saniye'nin damarına başmış olur. Gaffur'a iyi bir ders vermek için harekete geçen Saniye Züleyhanın bebeği ile yine duygu karmaşı içine girer. Anne baba olmak istediklerini birkez daha hatırlayan Saniye ve Gaffur bu kez nasıl orta yolu bulacaktır?

Bir diğer mesele ise Hatip ağadır. Hatip ağanın bir işler karıştırdığından fazlası ile emin olan karısı onu takip etmeye karar verir. Hatip'in peşinden gitiğinde gördükleri artık bardağı taşıran son damla olmuştur. 

Merakla beklediğiniz Bir Zamanlar Çukurova 51. Bölüm tek parça ful izlemek için linki tıklayınız!

16-01-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar