Afili Aşk dizisindeki hata yok artık dedirtti

Afili Aşk dizisindeki hata yok artık dedirtti
Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Afili Aşk'ta yaşanan hata yok artık dedirtti. Bu hatayı yönetmen bile fark etmezken seyirci fark etti.

Yaz sezonunun en çok izlenen dizileri arasında yer alan Afili Aşk yayınlanan son bölümü ile izleyicileri şoke etti. Kanal D'nin Afili Aşk dizisinin 10. bölümünde yaşanan hata dizinin yönetmeni tarafından bile fark edilmezken seyircinin gözünden kaçmadı. İşte Afili Aşk dizisi hayranlarının gözden kaçmayan o hatası..

HATA İZLEYİCİNİN GÖZÜNDEN KAÇMADI!

Çağlar Ertuğrul, Burcu Özberk, Altan Erkekli, Neşe Beykent gibi usta isimlerin başrollerini paylaştığı dizi son zamanların en çok izlenen dizileri arasına girdi. Yaz sezonunda yayın hayatına başlayan dizilerden en tutulan dizisi Afili Aşk, son bölümü ile izleyenleri şoke etti. Son bölümde kaza geçiren Kerem ve Ayşe'nin yaşadığı o sahneler izleyicinin gözünden kaçmadı. Hatta yaşanan bu hata sosyal medya da olay oldu. Yiğiter ailesinin yakışıklı ve çapkın oğlu Kerem ile Keremlerin atölyesinde işçi olarak çalışan Ayşe'nin komik aşk hikayesini anlatan Afili Aşk dizisi o gününün trend konusu oldu. Yaşanan bu hata yönetmenin gözünden kaçsa da dikkatli izleyicinin gözünden kaçmadı. İşte Afili Aşk'ın 10. bölümünde yaşanan o hata..

Çarşamba günlerinin reyting rekortmeni dizisi Afili Aşk'ta Kerem ve Ayşe'nin arası son bölümde matematik öğretmeni olan Muammer yüzünden açılır. Kerem, Ayşe'yi matematik öğretmeni olan Muammer'den kıskansa da bu durumu belli edemez çünkü kendine bile itiraf edememektedir. Bunun için Ayşe ve Muammer'i yalnız bırakmamak için elinden geleni yapmaktadır. Bu oyunları olumlu sonuç veren Kerem, Ayşe'ye kendisinin direksiyon dersi vereceğini söyler. Ayşe de Kerem'in bu teklifini kabul eder ve birlikte yola koyulur. Yolda başlayan Muammer hakkında tartışmanın sonunda Kerem 'Tabiki de seni düşünüyorum' lafının ardından Ayşe mutluluktan havaya uçar ve direksiyon hakimiyetini kaybeder ve sol tarafta kalan ağaca sert bir şekilde çarpar. Ve bundan sonra seyircinin dikkatinden kaçmayan o an yaşanır. Geçirilen bu kazanın ardından Kerem ve Ayşe'nin yüzünde bir tane bile çizik bulunmaması izleyicinin dikkatinden kaçmadı. İzleyicinin komiğine giden bu durum sosyal medya da alya konusu oldu. Afili Aşk dizisinin Çarşamba günü yayınlanan 10. bölümünde yaşanan bu hata sosyal medya da en çok konuşulan konu oldu.

26-08-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler