Fenerbahçe Trabzonspor derbisi ne zaman, saat kaçta?

Fenerbahçe Trabzonspor derbisi ne zaman, saat kaçta?
Spor Toto Süper Lig'de gelecek hafta sezonun ilk derbisine sahne olacak. Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki mücadele ne zaman ve saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig'in perdesi açıldı ve futbolseverler uzun süredir haster kaldıkları futbola kavuştu. Geride kalan ilk iki hafta oldukça heyecanlı karşılaşmalara sahne oldu. Sezonun ilk büyük mücadelesi gelecek hafta oynanacak. Ezeli rakipler Fenerbahçe ve Trabzonspor sezonun ilk derbisinde karşı karşıya gelecek. Ersun Yanal'ın öğrencileri ile Ünal Karaman'ın öğrencileri sahadan galibiyetle ayrılabilmek adına kozlarını paylaşacak. Peki Spor Toto Süper Lig için büyük önem taşıyan Fenerbahçe Trabzonspor derbisi ne zaman, saat kaçta?

Fenerbahçe Trabzonspor derbisi ne zaman, saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig 2019 - 2020 sezonunun 3. haftasında Fenerbahçe, ezeli rakibi Trabzonspor'u konuk edecek. 1 Eylül Pazar günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak deribinin başlama saati 21:45 olarak belirlendi. Bu önemli karşılaşmayı her zaman olduğu gibi beIN Sports 1 ekrana getirecek.

Fenerbahçe sezona hızlı başladı

Geçtiğimiz sezon tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Fenerbahçe, yeni sezona bambaşka bir görüntüyle girdi. Arka arkaya gelen başarılı sonuçlar Fenerbahçe taraftarının yüzünü güldürdü. Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında kendi evinde Gazişehir Gaziantep'i ağırlayan Sarı lacivertliler maçtan 5-0 galibiyetle ayrıldı. İkinci haftada ise rakip geçtiğimiz sezonun ikincisi Başakşehir'e konuk olan Fenerbahçe, son dakikada bulduğu golle maçı 2-1 kazanmayı bildi. Bu sonuçlarla birlikte Fenerbahçe, hanesine 6 puan yazdırdı. Büyük takımların sürpriz bir şekilde puan kaybedince Fenerbahçe, tek başına liderliğe kuruldu. Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in gelecek haftasında ezeli rakibi Trabzonspor'u evinde ağırlayacak.

Trabzonspor sezonu bir beraberlik ve galibiyetle açtı

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu 5. sırada tamamlayan Trabzonspor, ligin ilk haftasında Kasımpaşa ile karşılaştı. Mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. İkinci haftada ise rakip Yeni Malatyaspor'du. Akyazı'da oynanan karşılaşmayı 2-1 ile Trabzonspor kazanmayı bildi. Bu iki maçın ardınan Trabzonspor, topladığı 4 puanla birlikte 5. sırada kendine yer buldu. Bordo mavililer gelecek hafta ilk iki maçından galibiyetle ayrılarak lig lideri olan Fenerbahçe ile Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde karşılaşacak.

27-08-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar