Afili Aşk Final mi Yapıyor? ARC Film’den Flaş Açıklama!

Afili Aşk Final mi Yapıyor? ARC Film’den Flaş Açıklama!
Kanal D ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Afili Aşk final mi yapıyor söylentileri en yetkili ağızdan yalanlandı. ARC Film Afili Aşk'ın devam edeceğini duyurdu. İşte detaylar!

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yaz sezonunda başlayan romantik komedi dizisi Afili aşk seyircinin beğeniyle takip ettiği diziler arasında yer alıyor. Dizi yaz sezonunda başlamış ve reytinglerinin iyi olması sebebiyle de Eylül yayın döneminde de devam etmesine karar verilmişti. Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği dizinin senaryosu ise Barış Erdoğan tarafından kaleme alınıyor. Oyuncu kadrosunda Çağlar Ertuğrul, Burcu Özberk, Serkay Tütüncü, Güzide Arslan, Benian Dönmez ve Altan Erkekli’nin rol aldığı dizi kanalın sevilen yapımları arasında yer alıyor. Son günlerde final yapacağı dedikoduları kulislerde sıklıkla dillendirilmeye başlanan Afili Aşk’la ilgili olarak yapım şirketi ARC Film’den flaş bir açıklama geldi. İşte o açıklama ve haberin detayları.

Afili Aşk’ta Sona mı Gelindi?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve seyircinin beğeniyle takip ettiği romantik komedi dizisi Afili Aşk son zamanlarda dedikodulardan başını kurtaramıyor. Bitti, bitecek, final yapıyor söylentilerinin hemen her bölüm öncesi ve sonrası kulislerde sıklıkla dile getirildiği diziyle ilgili yapım şirketi ARC Film bir açıklama yayınladı. Yayınlanan açıklamaya göre final haberlerinin bir söylentiden ibaret olduğu ve Afili Aşk’ın yayınlanmaya devam edeceği vurgulandı. Böylece en yetkili ağız sevilen dizinin final yapmayacağını duyurmuş oldu.

İşte ARC Film’in Açıklaması!

Afili Aşk’ın yapım şirketi olan ARC Film dizinin final yapacak söylentilerini bitirmek için bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Yapımcılığını üstlendiğimiz Afili Aşk dizinizin çekimleri ilk günkü heyecanla devam etmektedir. Özellikle son bir haftadır medyada çıkan “Afili Aşk final yapıyor” konulu haberler asılsızdır ve gerçeği yansıtmamaktadır. 30 Bölüm boyunca izleyici ile buluşan dizimiz her Çarşamba Kanal D ekranında yayınlanmaya devam edecektir. İzleyicilerimize önemle duyurulur.” Bu açıklamayla Afili Aşk’ın en azından şimdilik final yapmayacağı belli olmuş oldu. Peki, bu final söylentileri neden ortaya çıktı? Dizi yaz sezonunda başlamış ve reytinglerinin iyi olması sebebiyle devam etmesine karar verilmişti. Reytingleri belli bir oranda devam eden dizinin reytingleri yılbaşından önceki birkaç bölümde düşmeye başlamıştı. Yılbaşı arasında diziye yapılan müdahaleler de reytingleri düzeltemeyince final yapacak söylentileri iyice konuşulmaya başlanmıştı. ARC Filmin açıklamasıyla şimdilik bu söylenti bitmiş oldu.

27-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar