Yasak Elma’ya Sürpriz Konuk!

Yasak Elma’ya Sürpriz Konuk!
Fox Tv'de üç sezondur yayınlanan başarılı dizisi Yasak Elma önümüzdeki hafta yayınlanacak bölümünde seyircisine sürprize hazırlanıyor. Diziye ünlü stilist Rutkay Öziş konuk oluyor!

Fox Tv’de pazartesi akşamları izleyici ile buluşan ve bu sezon üçüncü sezonunu yaşayan Medyapım imzalı Yasak Elma önümüzdeki hafta sürpriz bir konuk oyuncu ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ekranların en entrika dolu dizisi Yasak Elma özellikle bu sezon belli bir oranda seyirci kaybı yaşamış durumda. Dizinin yapımcısı Fatih Aksoy bu kaybın daha fazla olmaması için dizide çözüm arayışlarına gidiyor. Bunun için konuk oyuncularla hikayeyi güçlendirmeye ve seyirci sayısını artırmayı planlayan Aksoy dizinin gelecek hafta yayınlanacak bölümünde sürpriz bir oyuncuyla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yasak elma’nın gelecek hafta yayınlanacak bölümünde ünlü stilist Mustafa Rutkay Öziş’in konuk oyuncu olarak yer alacağı açıklandı. İşte haberin detayları!

Stilist Rutkay Öziş Yasak Elma’da!

Fox Tv2nin entrika dolu dizisi Yasak Elma pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizileri arasında yer alıyor. Yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt’un üstlendiği ve Talat Bulut, şevval sam, Eda ece, Nesrin Cavadzade, barış Kılıç ve Tuvana Türkay gibi oyuncuların rol aldığı yasak Elma entrikalı hikayesi ile seyircinin ilgisini çekiyor. Özellikle Ender’in entrikalarına karşı şahika’nın planlarının diziye yön verdiği Yasak Elma önümüzdeki hafta ilginç bir konuk oyuncuyu setinde ağırlayacak. Mustafa Rutkay Öziş. Ünlülerin sitil danışmanı olarak ünlenen ve pek çok ünlü oyuncu ile çalışan stilist Rutkay Öziş’in yer alacağı bölümde Rutkay Öziş’in nasıl bir hikayenin içinde yer alacağı ise şimdilik bilinmiyor. Ancak dizinin genel hikayesi göz önüne alındığında ünlü stilistin dizinin kadın oyuncularının biri ya da birkaçıyla ilgili bir hikayenin içinde yer alması kuvvetle muhtemel görünüyor.

Mustafa Rutkay Öziş Kimdir?

Son zamanlarda pek çok ünlü isim özellikle giyim konusunda stil danışmanlarından destek alıyor. Bu sitil danışmanlarının başında gelen isimlerden biri de Stilist Mustafa Rutkay Öziş. Yaklaşık altı yıl dizilerde çalışan ve ünlülerle yakın bir işbirliği içine giren Öziş Öykü Serter, Elçin Sangu, Büşra Pekin, Emina Sandal ve Simge Sığın gibi ünlülerin stil danışmanlığını yapıyor. Öziş ünlülerin giyim kuşamıyla yakından ilgilenirken onların giyim kuşamını ve gar dolabını baştan sona yenilemekten kaçınmadığını dile getiriyor.

26-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar