Seksenler’e Hangi Güzel Oyuncu Katıldı? İşte Sürpriz İsim! 

Seksenler’e Hangi Güzel Oyuncu Katıldı? İşte Sürpriz İsim! 
TRT 1'in haafta içi her gün ekranlara gelen sevilen dönem dizisi Seksenler'e taze kan. Diziye Sibel karakteri olarak giren güzel oyuncu Cansın Özyosun sete indi. İşte detaylar!

TRT 1 Ekranlarında izleyici ile buluşan ve MİNT yapımı olan dönem dizisi Seksenler hafta içi her gün ana haber bülteni öncesi ekrana geliyor. Daha önce haftalık olarak yayınlanan ve bu sezonun başında günlük olarak hazırlanmaya başlanan dizi seyirci tarafından ilgiyle takip ediliyor. Hemen herkesin kendinden ve yaşadığı dönemden bir şeyler bulabildiği dizi 1980 ve sonrası yıllara ait olayları eğlenceli bir hikaye eşliğinde ekrana getiriyor. Birol Güven tarafından yapımcılı üstlenilen diziye son olarak başarılı oyuncu Cansın Özyosun dahil oldu. Oyuncu dizide pastacı Sami’nin evlenmek istediği güzel ve alımlı bir kadın olan Sibel karakterine hayat verecek. İşte detaylar!

Güzel Oyuncu Cansın Özyosun Seksenler Dizisi’nde!

Ekranların sevilen yapımlarından TRT 1 ekranında hafta içi her gün ekranlara gelen Seksenler Dizisi’ne oyuncu takviyesi. Sevilen dizinin yine sevilen karakteri Pastacı Sami’nin evlenmek istediği güzel bir kadın olan Sibel olarak diziye dahil olan Cansın Özyosun Seksenler’de rol alacağı için mutlu olduğunu dile getirdi ve “Seksenler’de olmak benim için çok büyük anlam taşıyor. Kendimi yuvaya dönmüş gibi hissediyorum. İlk dizi projemde de Birol Güven imzası vardı. Herkesin yüreğine dokunan bir hikayeye dahil olduğum için çok mutluyum” açıklamasını yaptı. En Son babalar Duyar dizisinde Pelin karakteriyle seyircinin gönlünde taht kuran oyuncu son olarak Deli Gönül Dizisinde rol almıştı. Seksenler Dizisi’nde canlandıracağı Sami Usta’nın evlenmek istediği kadın olan Sibel karakteri olarak sete inen ve kamera karşısına geçen güzel oyuncu başarılı performansı ile dikkat çekti.

Cansın Özyosun Kimdir?

18 Temmuz 1976 yılında İzmir’de dünyaya gelen güzel oyuncu ilk orta ve lise eğitiminin ardından dizilerde rol almaya başladı. Oyuncu ilk olarak 2002 yılında ekranlara gelen En Son Babalar Duyar adlı diziyle kamera karşısına geçmiştir. Birçok farklı dizide rol alan oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.  Küçük Ağa, Görüş Günü Kadınları, Hayatımın Rolü, Yer Gök Aşk, Kılıç Günü, Melekler Korusun, Genco, Gümüş, Daha neler, Kadın Her Zaman Haklıdır, Kapıları Açmak, Çocuklar Duymasın, En Son Babalar Duyar, Bücür Cadı ve Eltiler…

28-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar