Afili Aşk’ın Ayşe’si Burcu Özberk’in Setten Paylaşımı Olay Oldu!

Afili Aşk’ın Ayşe’si Burcu Özberk’in Setten Paylaşımı Olay Oldu!
Kanal D ekranlarında çarşamba akşamları yayınlanan romantik komedi dizisi Afili Aşk'ın güzel oyuncusu Ayşe karakterini canlandıran Burcu Özberk'ten set içi paylaşım. İşte detaylar!

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yaz aylarında başlayan ve aldığı reytinglerin yüksek olması sebebiyle yeni sezonda da yayınlanmasına karar verilen Arç Film imzalı Afili Aşk ekran serüvenine ve sevenleriyle buluşmaya Çarşamba günleri devam ediyor. Yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin yaptığı ve senaryosunu Barış Erdoğan, İlker Arslan, Kübra Sülün ve Okşan Tavaslıoğlu tarafından kaleme alınan Afili Aşk’ın oyuncu kadrosu da oldukça güçlü isimlerden oluşuyor.

Kadrosunda Burcu Özberk, Çağlar Ertuğrul, Taner Rumeli, Uğur Uzunel, Benian Dönmez, Güzide Arslan, Serkay Tütüncü, Neşe Baykent, Altan Erkekli gibi oyuncuların bulunduğu dizinin yıldızı ve başrol oyuncusu Burcu Özberk’in sette samimi ve içten halleri son zamanlarda sıkça konuşulan konulardan oldu. İşte detaylar!

Afili Aşk’ın Ayşe’si Burcu Özberk’ten Samimi Haller!

Kanal D ekranlarında yayınlanan romantik komedi türündeki Afili Aşk her Çarşamba seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Burcu Özberk’in Ayşe karakteriyle sevenleriyle buluştuğu dizi aldığı reytinglerle Kanal D’nin en başarılı yapımları arasında yer alıyor. Birbiriyle uyumlu bir ekip tarafından çekilen dizide oyuncularla çalışanların birbirine saygıları ve sevgileri ise hep dillerde.

Dizinin başrol oyuncusu Burcu Özberk’te bu samimi iş ilişkisini sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla taçlandırdı ve aynı zamanda Afili Aşk’ın emektar çalışanlarını onura etti. Yüksek enerjisiyle diziye olan katkısı herkesin dilinde olan Burcu Özberk aynı zamanda set çalışanlarının kısa bir videosunu da paylaştı. Sıcak, samimi halleriyle setteki herkes tarafından sevilen güzel oyuncunun enerjisinin sette herkese geçtiği ve tüm ekibin işini severek yaptığı gözleniyor.

Burcu Özberk (Ayşe) Kimdir?

12 Aralık 1989 yılında Eskişehir’de dünyaya gelen Burcu Özberk ilk orta ve lise eğitimin ardından Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. İlk kamera deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisiyle yaşayan oyuncu bu dizide Huricihan Sultan karakterini canlandırmıştır. Güneşin Kızları adlı dizdeki Nazlı Yılmaz karakteri oyuncu için dönem noktası olmuştur. Başarılı ve güzel oyuncu aşağıdaki yapımlarda rol almıştır. Muhteşem Yüzyıl, Güneşin Kızları, Şahane damat, Badem Şekeri, Aslan ailem, Direniş Karatay, Afili Aşk.

12-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar