Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizisini Netflix'e mi çekecek?

Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizisini Netflix'e mi çekecek?
Başarılı oyunu Kıvanç Tatlıtuğ'un Netflix dizisinde rol alacağı iddia edildi. İddialar doğru mu? Kıvanç Tatlıtuğ'un hangi dizide rol alacak?

'Çevrimiçi dizi ve film izleme platformu' Netflix, Türk yapımı dizilerle gündeme gelmeye devam ediyor. Hakan Muhafız, Aşk 101, Atiye, Ottoman Rising ve son olarak Star TV'de yayınlanan Avlu dizisinin bünyesine transfer eden platformun iki yeni dizi için BKM Film ile anlaştığı iddia edildi.

Başarılı gazeteci Birsen Altuntaş ve Burak Aksak'ın haberine göre Netflix iki Türk yapımı dizi için BKM Film ile anlaştı. İddialara göre BKM Film'in sahibi Yılmaz Erdoğan'ın bu dizilerden birinin başrolü için Kıvanç Tatlıtuğ'a teklif götürdüğü söylendi.

Kurt Seyit ve Şura dizisinde istediğini bulamayan başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ sonra olarak Show TV'nin iddialı dizisi Çarpışma'da Kadir Adalı rolüne hayat vermişti. İstenilen reyting oranlarına ulaşamayan dizinin ömrü 1 sezon olmuş ardından yayından kaldırılmıştı.

İddiaların gerçekliği ne kadar doğru bilinmez ancak Kıvanç Tatlıtuğ'un da birçok başarılı oyuncu gibi dijital platformda rol alma olasılığı yüksek görünüyor.

Netflix yapımlarında rol alan Türk oyuncular

Beren Saat, Çağatay Ulusoy, Mehmet Günsür, Kubilay Aka, Ayça Ayşin Turan, Mert Yazıcıoğlu, Hazar Ergüçlü, Alina Boz, Metin Akdülger, Okan Yalabık,  Pınar Deniz, Melisa Şenolsun,  Yurdaer Okur, Kaan Urgancıoğlu, Mehmet Kurtuluş, Civan Canova.

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

1983 Adana doğumlu Kıvanç, gençliğinde Adana kulüplerde basketbol oynadı. Ülkerspor’da 2 yıl, Beşiktaş ve Fenerbahçe’de 1 yıl basketbol oynadı. Sakatlanmasıyla birlikte basketbol kariyeri sona erdi. Arkadaşalrının ısrarlarıyla manken yarışmalarına katıldı ve 2002 Yılında Best Model of Turkey manken yarışmasında birinci oldu. Fransız mankenlik ajansı Success‘in teklifiyle yaklaşık 2 yıl Paris’te yaşadı. Sonrasında oyuncu olmak için Türkiye’ye döndü ve Okan Bayülgen’den oyunculuk eğitimi aldı.

2005’te Gümüş dizisiyle başladığı oyunculuğu Kanal D'de yayınlanan Menekşe ile Halil dizisiyle perçinledi. Aşk-ı Memnu dizisi onun için tam bir çıkış noktası oldu. Kısa bir süre Ezel dizisinde, son olarak ise Kuzey Güney adlı dizide oynadı. Altın Kelebek Ödülleri’nde “En İyi Erkek Oyuncu” ödülünü kazandı. Kurt Seyit ve Şura, Cesur ve Güzel, son olarak da Çarpışma dizisinde oynayan Kıvanç Tatlıtuğ birçok sinema filminde de görev aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ hangi dizilerde rol aldı?

2005-2007 – Gümüş

2007-2008 – Menekşe ile Halil

2008-2010 – Aşk-ı Memnu

2011-2013 – Kuzey Güney

2014 – Kurt Seyit ve Şura

2016-2017 – Cesur ve Güzel

2018-2019 – Çarpışma

2010 – Ezel (Konuk Oyuncu)

2007 – Amerikalılar Karadeniz’de 2

2013 – Kelebeğin Rüyası

2018 – Hadi Be Oğlum

2018 – Organize İşler 2: Sazan Sarmalı

11-11-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar