Kuaförüm Sensin yarışmacıları Veli Taşağıl ve Neslihan Aydın kimdir?

Kuaförüm Sensin yarışmacıları Veli Taşağıl ve Neslihan Aydın kimdir?
Kuaförüm Sensin yarışmacıları Veli Taşağıl ve Neslihan Aydın kimdir? Kuaförüm Sensin yeni haftanın yeni yarışmacıları belli oldu.

Show tv ekranlarının başarılı yarışma programı Kuaförüm Sensin, yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Yeni haftanın yepyeni isimleri belli oldu. Hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam eden Kuaförüm Sensin'de kıyasıya mücadele devam ediyor. Yepyeni yarışmacılar ile heyecanlı bir haftaya merhaba diyen Kuaförüm Sensin ekibi, en yüksek puanı toplamak içi kıyasıya yarışmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta en az puanı alarak elenen yarışmacıların yerine bu hafta yepyeni yarışmacılar yarışmaya dahil oldu. Bu hafta yarışmaya yeni katılan Veli Taşağıl ve Neslihan Aydın en çok merak edilenler arasında yer aldı. Peki Kuaförüm Sensin yeni yarışmacıları kimler? Kuaförüm Sensin yarışmacıları Veli Taşağıl ve Neslihan Aydın kimdir?

Ekranların en başarılı gündüz kuşağı yarışmaları arasında yer alan Kuaförüm Sensin, heyecanlı bölümleri ile yayınlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta elenen yarışmacıların ardından 32. hafta ile birlikte Veli Taşağıl ve Neslihan Aydın yarışmaya katılan yeni isimler arasında yer alıyor. Peki Kuaförüm Sensin yarışmacıları Veli Taşağıl ve Neslihan Aydın kimdir? İşte merak edilen tüm detaylar...

Kuaförüm Sensin Veli Taşağıl kimdir?

Kendisini Ordinaryüz olarak tanıtan Veli Taşağıl, 56 yaşında ve 47 yıldır bayan kuaförlüğü yapmaktadır. Geçtiğimiz Pazartesi günü Kuaförüm Sensin yarışmasına katılan Veli Taşağıl, programa katıldığı ilk gün hayat hikayesini anlatarak herkese duygusal anlar yaşatmıştı. Yaşından dolayı yarışmadaki herkesin ona amca demesi ve elini öpmeye çalışmaları eğleneceli dakikaların yaşanmasını sağladı.

Kuaförüm Sensin Neslihan Aydın kimdir?

Geçtiğimiz Pazartesi günü yarışma arkadaşı Veli Taşağıl ile birlikte yarışmaya katılan Neslihan Aydın, 40 yaşındadır. 13 senedir sinema sektöründe make-up artisti olarak çalışan Neslihan Aydın, yarışmaya renk katan isimler arasında yer almakta.

Hafta içi her gün saat 12:15'te Show Tv ekranlarında yayınlanmaya devam eden Kuaförüm Sensin yarışması, Gözde Kansu'nun eşsiz sunumu ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Hafta boyunca en çok puanı alarak 10 bin tl büyük ödülün sahibi olmak için kıyasıya mücadele ediyor. Bol heyecanın yanında stresli dakikaların da yaşandığı Kuaförüm Sensin yarışmasında eğlence sizleri bekliyor.

13-11-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar