Afilli Aşk 10 bölüm fragmanından görüntüler.. Kerem matematik hocasını görünce çıldırıyor!

Afilli Aşk 10 bölüm fragmanından görüntüler.. Kerem matematik hocasını görünce çıldırıyor!
Kanal D ekranlarında yaz fırtınası estiren Afilli Aşk'ın bu haftaki bölümünü yani 10. bölüm fragmanı yayına girdi.10. bölümde, Kerem arkadaşı Ayşe için hoca arayışındadır.

Kanal D ekranlarında yaz fırtınası estiren Afilli Aşk'ın bu haftaki bölümünü yani 10. bölüm fragmanı yayına girdi. Şimdiye kadar yayınlandığı 9 bölümüyle renkli görüntülere ve tartışmalara neden olan Afilli Aşk’ın 10. bölümünde, Kerem arkadaşı Ayşe için hoca arayışındadır. Acaba istediği hocayı bulabilecek midir? Afilli Aşk 10 bölüm fragmanından görüntüler, matematik hocasını gören Kerem ne yapıyor, işte detaylar

Afilli Aşk 10 bölüm fragmanından görüntüler.. Kerem matematik hocasını görünce çıldırıyor!

Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul'un başrollerini paylaştığı Afilli Aşk çarşamba akşamlarının vazgeçilmezlerinden biri oldu. İzleyicilerin sabırsızlıkla beklediği dizinin 10. Bölümünde evlilik oyunu için yola çıkan Kerem ve Ayşe’nin birbirine olan ilgisi artacak. Bu bölümde sınavlara hazırlanan Ayşe için matematik hocası bulan Kerem'in kıskançlık krizlerine girme sebebini öğrenebileceğiz.

Afilli Aşk'ın 10. Bölümünde neler yaşanacak?

Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamlarının gediklisi olan dizinin 10. Bölümünün fragmanı hem kanalda hem de internette dönmeye başladı. ARV Film’in ve Fatih Enes Ömeroğlu yapımcılığını üstlendiği yaz dizisinin yönetmeni Serdar Gözelekli… İsminden de anlaşılacağı üzere karışık aşkı konu alan dizinin bu haftaki bölümünde Kerem ve Ayşe ne olduğunu tam anlayamadıkları garip durumu çözmeye çalışırlar. Yoğun hislerin sarmalındaki iki genç girdikleri açmazı ve kısır döngüyü konuşarak açmaya çalışırken birbirlerinden hoşlandıklarını aslında kendilerine bile itiraf etmekten kaçınmaktadırlar.

Sınava hazırlanmak için matematikten ders almak isteyen Ayşe bulduğu birkaç ismi Kerem ile paylaşmak ister. Ancak hiç ummayacağı bir planın ortasında kalakalır. Ayşe'yi kıskanan Kerem birkaç alternatif hocadan kendine göre en zararsız hocayı seçmeye çalışır. Ancak unuttuğu bir şey vardır ki bu aşkın adı : Afilli Aşk.

Kerem olayın sonunda kendi kazdığı kuyuya düşerken eve gelen matematik hocası Kerem'in kıskançlıktan çıldırmasına sebep olur.

Kanal D'nin iddialı dizisinin müziğini Aslı Demirer ve Safa Hendem oluştururken, düzenlemesini ise Safa Hendem ve Mehmet Cem Ünal yaptı. Başrol oyuncularını canlitv takipçileri için kısaca tanıyalım.

Banu Özberk

1989 doğumlu genç oyuncu Ankara Üniversitesi mezunu. Kariyerine Muhteşem Yüzyıl filmiyle başladı. Güneşin Kızları dizisiyle de yıldızını parlattı. Oynadığı diziler şunlkar: Muhteşem Yüzyıl, Güneşin Kızları, Şahane Damat, Badem Şekeri, Direniş Karatay. Bu yıl ise Afilli Aşk dizisinde Çağlar Ertuğrul ile başrol paylaşmaya hazırlanıyor.

Çağlar Ertuğrul

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde yıldızı parlayan oyuncu İzmir 1987 doğumlu. Makine Mühendisliği mezunu olan Ertuğrul, şu dizilerde oynadı. Yanımda Kal, Dağ 2, Fazilet Hanım ve Kızları, Ailecek Şaşkınız, Beyaz Karanfil, Kurt Seyit ve Şura, 2014, Dağ, Bana Masal Anlatma, Boynu Bükükler ve Biz Size Döneriz.

12-08-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar