Afilli Aşk Taner Rumeli Kimdir?

Afilli Aşk Taner Rumeli Kimdir?
Performansı ile parmak ısırtan Taner Rumeli kimdir, sorusuna cevap aramaya çalıştık. İşte kendi ağzından Afilli Aşk Taner Rumeli kimdir?

Yaz sezonunda büyük çıkış yakalayan ve 9 bölümü geride bırakan Afilli Aşk dizisinin kadrosu merak ediliyor. Başrol oyuncusu olmasa da oyunculuk Performansı ile parmak ısırtan Taner Rumeli kimdir, sorusuna cevap aramaya çalıştık. İşte kendi ağzından Afilli Aşk Taner Rumeli kimdir?

Afilli Aşk Taner Rumeli Kimdir?

Kanal D ekranlarında yaz dizisi olarak izlediğimiz Afilli Aşk’ın sevimli Rıza Özkaya’sı Taner Rumeli birkaç projede görev yaptı. 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki', 'Bizim Evin Halleri' gibi televizyon projelerinde çalışan Taner Rumeli’ asıl çıkışı Afilli Aşk dizisiyle başardı. Taner Rumeli kim olduğuna dair sorulara canlitv takipçileri için içtenlikle şöyle cevap verdi.

İşte o cevaplar

'İstanbul’a ilk defa 19 yaşımda, kuzenimi ziyarete gelmiştim. Haydarpaşa’da trenden inip denizi gördüğüm an, benim için tam anlamıyla Yeşilçam sahnesi gibiydi. Ama hiçbir zaman “Seni yeneceğim İstanbul” demedim. Çünkü benim hayalim Ankara’da yaşayıp tiyatro yapmaktı."

Ankara’da yaşayıp sadece tiyatro yapmak hayalini kuran Taner Rumeli İstanbul’da katıldığı bir dizi etkinlikle dizi sektörüne adım atmış. Çocukken oyunculuk hayalleri kuran oyuncu tiyatronun cazibesine direnemeyip kendini önce sahnelerde sonra setlerde bulmuş. Afilli Aşk dizisiyle kendine bir hayran kitlesi oluşturan Taner Rumeli, Bizim Evin Halleri adlı diziyle adım attığı kariyerine 'İnadına Aşk' dizisi ile devam etti.  

Taner Rumeli'nin Hayatı

1985 yılında Ankara'da doğan oyuncu daha küçükken tiyatrocu olacağını söylüyormuş. Bu amaçla liseyi bitirdikten sonra Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nün bitirdi. Üniversitedeyken irili ufaklı birçok oyunda şansını deneyen oyuncu 2008 yılında Bizim Evin Halleri isimli diziyle oyunculuğa başladı. Televizyon dünyasıyla tanıştıktan sonra tiyatro ile eskisi gibi ilgilenemeyen oyuncu bu durumdan muzdarip. En büyük hayali ise doğup büyüdüğü Ankara’da tiyatro kurup oynamak olan sanatçı kim bilir belki de bir gün bu arzusunu gerçekleştirir.  Taner Rumeli, halen 9. bölümü yayınlanan da Afilli Aşk dizisinde Rıza Özkaya karakterini keyifle ve başarıyla canlandırmaktadır.

Ünlü oyuncu yer aldığı projelerle ilgili sitemizde daha önce şu bilgiyi paylaşmıştı;

“İlk dizim “Bizim Evin Halleri”nde büyük ustalarla çalıştım. En büyük şansım da bu oldu zaten. Bulgaristan-Sofya’da çektiğimiz ama hiç yayınlanmayan “Atlılar” adlı bir dizide oynadım. Ekipte çok sayıda yabancı oyuncu vardı. Yaklaşık 3 ay Sofya’da yaşadık. “Nuri”, “Öyle Bir Geçer Zaman ki” ve “İnadına Aşk”ın da benim için özel yerleri vardır. “Afili Aşk” ise şimdiden listeye üst sıralardan giriş yaptı.”

Taner Rumeli’ye canlitv olarak özellikle tiyatro oyunculuğunda başarılar diliyoruz.

13-08-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar