‘Seda Sayan İle Yemekteyiz’ Ne Zaman başlıyor?

‘Seda Sayan İle Yemekteyiz’ Ne Zaman başlıyor?
Tv 8'in başarılı yarışma programı Yemekteyiz'in yeni bölüm yayın tarihi belli oldu. Seda Sayan'ın sunuculuğunu üstlendiği programın yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte cevabı!

Tv 8’in iki sezondur yayınlanan ve üçüncü sezonuna hazırlanan Yemekteyiz programı başarılı performansı ve yüksek reytingi ile Tv 8’in gündüz kuşağının lokomotiflerinden biri olmaya önümüzdeki sezonda devam edecek. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Tv 8’de hafta içi her gün yayınlanan programın iki sezon sunuculuğunu yapan Onur Büyüktopçu geçtiğimiz sezonun sonunda programdan ayrılmış ve başka bir programın sunuculuğunu yapmak için Show Tv ile anlaşmıştı. Yemekteyiz Programında başarılı sunucunun boşalttığı koltuğa ise ekranların duayen sunucusu, yılların tecrübesi Seda Sayan’ın oturacağı kanalın sahibi Acun Ilıcalı tarafından açıklanmıştı. Seyircinin bu değişikliğe nasıl tepki vereceği ve Seda Sayan’ın Yemekteyiz’in başarılı grafiğini nasıl etkileyeceği ise merak konusu olmuştu. İşte şimdi bu sorunun cevabını verme zamanı geldi. Tv 8’in başarılı programı Yemekteyiz Seda Sayan’la kısa bir süre sonra start alıyor. Canlıtv olarak Yemekteyiz Programıyla ilgili detayları sizler için araştırdık!

Büyük Rekabet Başlıyor!

Tv 8’in başarılı yarışma programı Yemekteyiz Seda Sayan’ın sunuculuğunda yeni sezonuyla hafta içi her gün ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Titiz bir çalışmanın sonunda tüm hazırlıkları biten ve adeta yeni başlıyormuş gibi bir heyecanla hazırlanan Yemekteyiz Programı ekrana gelmek için gün saymaya başladı. Seyircinin de heyecanla beklediği ve yine büyük rekabetlerin, çekişmelerin, kavgaların yaşanacağı Yemekteyiz 19 Ağustos Pazartesi’nden itibaren Tv 8 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Onur Büyütopçu’nun yerine sunucu koltuğunda Seda Sayan’ın yer alacağı program gelin ve kayna çiftlerinin amansız mücadelesine sahne olacak ve yine her hafta büyük ödüle ulaşmak için yarışmacılar büyük emek ve çaba harcayacak.

Gelinler ve Kaynanalar Büyük Ödül İçin Kapışıyor!

Usta sunucu, yılların tecrübesi Seda Sayan tarafından sunuculuğu yapılan ve Tv 8 ekranlarında hafta içi her gün saat 15.45’te ekranlara gelen yemek yarışma programı Yemekteyiz 19 Ağustos Pazartesinden itibaren yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam edecek. Program hafta içi her gün beş gelin ve kaynanasının mutfakta beceri, yemek yapma, sunum gibi yeteneklerini sergileyeceği ve birbirlerine üstünlük sağlamaya çalışacağı bir formata sahip. Yarışmacıların birbirlerini puanladıkları ve en sonunda sunucunun da puanlama sistemine dahil olarak yemeklere ve sunuma puan vermesiyle birincinin belli olduğu yarışmanın büyük ödülü 10 bin lira. Yarışmacılar 10 bin liralık büyük ödüle ulaşmak için mutfakta ter dökecek ve hünerlerini sergileyecekler.

11-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar