Afra Saraçoğlu Antepli Dizisi ile Ekranlara Dönüyor

Afra Saraçoğlu Antepli Dizisi ile Ekranlara Dönüyor
Son dönemlerin genç ve güzel oyuncusu Afra Saraçoğlu kendisine teklif edilen pek çok diziye hayır dedikten sonra Antepli dizisine evet dedi ve sevenlerini sevindirdi.

Son dönemin başarılı ve güzel oyuncularından Afra Saraçoğlu’ndan sevenlerini sevindirecek bir haber geldi. Daha önce bir süre televizyon ekranlarında yayınlanacak dizilere bir süre ara verdiğini belirten ve bu sürede sadece tiyatro yapacağını açıklayan güzel oyuncu Afra Saraçoğlu son dakika gelişmesiyle yeni bir diziyle görüşmeye başladı. Son dönemde ekrana gelen pek çok yapımdan kadın başrol için teklif alan ancak hiçbirine olumlu cevap vermeyen güzel oyuncu son olarak OGM Pictures’ten gelen teklife evet dedi. OGM Pictures tarafından hazırlanacak olan ve Star Tv ekranlarında yayınlanacak yeni dizi Antepli için evet diyen Afra Saraçoğlu’nun sevenleri bu gelişme üzerine oldukça mutlu oldu. Bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda rol alan Adra Saraçoğlu’nun yeni dizisinin bir ailenin hikayesini anlatacağı öğrenildi.

OGM Pictures’ten Antepli Dizisi Geliyor

Bugüne kadar pek çok diziye imza atan ve son dönemlerde özellikle Tv 8, Kanal D ve TRT 1 için projeler geliştiren OGM Pictures ile Star Tv geçtiğimiz aylarda bir anlaşma yapmışlardı. Anlaşmaya göre OGM Pictures’in sadece Star Tv için proje geliştireceği belirtilmişti. Bu anlaşma ilk meyvesini vermeye hazırlanıyor. OGM Pictures tarafından Star Tv ekranları için geliştirilmeye başlanılan Antepli dizisinin çalışmalarına başlandı. Şu sıralar hem prodüksiyon ve hikaye hem de cast çalışmaları devam eden dizi için ilk somut gelişme de yaşandı. Dizide rol alacak olan kadın başrol oyuncusu belli oldu. Daha önce ekranlara bir süre ara verdiğini ve bu sürede sadece tiyatro yapacağını belirten ünlü ve güzel oyuncu Afra Saraçoğlu ile anlaşmaya varıldı. Güzel oyuncunun pek çok teklife hayır dediği biliniyordu. OGM Pictures tarafından yapılan teklife ise evet demesi projenin iddiasını ortaya koyuyor. Dizi Antepli bir ailenin dram türündeki hikayesini konu alacak ve dizinin ilk bölümleri Gaziantep’te çekilecek ve sonrasında set İstanbul’a taşınacak.

Afra Saraçoğlu Yapımları Neler?

Son dönemin genç ve güzel oyuncusu Afra Saraçoğlu 2 Aralık 1997 yılında dünyaya gelmiştir. Güzel oyuncu bugüne kadar birbirinden iddialı yapımlarda yer almıştır. Bu yapımlar arasında

·         Öğretmen

·         Kardeş Çocukları

·         Yeşilçam

·         İyi Oyun

·         Aşk Bu mu?

·         Fazilet Hanım ve Kızları

·         Kötü Çocuk

·         İkinci Şans yer almaktadır.

18-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar