Yeni dizi Gizli Kalsın kadrosuna flaş isim

Yeni dizi Gizli Kalsın kadrosuna flaş isim
Yaz dizileri bir bir ortaya çıkmaya başladı. Yeni dizi Gizli Kalsın da bu diziler arasında. Merakla beklenen Gizli Kalsın oyuncu kadrosuna flaş isim daha katıldı.

Ekrana gelmeye hazırlanan yeni diziler yaz sezonunda seyirciyle buluşacak. Birçok televizyon kanalı yeni dizilerle anlaşma yaptı. Yapım şirketleri ise yeni dizilerin hazırlıklarına başladı. Fox Tv, yaz sezonunda da birçok diziyle seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Yaz sezonunda Gizli Kalsın, Senden Daha Güzel ve Tozlu Yaka dizilerini ekrana taşıyacak Fox Tv, yaz sezonuna da iddialı giriyor. Fox Tv'de yayınlanacak Gizli Kalsın oyuncu kadrosu ise dikkat çekiyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı'nın başrolde yer aldığı Gizli Kalsın kadrosuna Tardu Flordun da katıldı.

Gizli Kalsın oyuncu kadrosunda hangi oyuncular var?

Fox Tv'de yayınlanacak yeni dizi Gizli Kalsın için hazırlıklar sürüyor. Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal'ı başrolde buluşturan dizinin diğer oyuncuları da merak ediliyor. Hazırlıkları süren No:9 Yapım imzalı Gizli Kalsın'da cast çalışmaları devam ediyor. Tardu Flordu'nun kadrosuna dahil olduğu Gizli Kalsın oyuncu kadrosunda Şebnem Sönmez ve Şinasi Yurtsever de yer alıyor. Şahin Altuğ tarafından yazılan Gizli Kalsın'ın yönetmen koltuğunda da Şahin Altuğ olacak.  Gizli Kalsın oyuncu seçimleri devam ederken başarılı oyuncu Tardu Flordu'nun dizide Karadenizli Tarık isminde bir mafya liderini canlandıracağı öğrenildi.

Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı başrolde buluştu

Yaz sezonuna iddialı girmeye hazırlanan Fox Tv üç yeni dizi ile anlaşma sağladı. No:9 Yapım imzası taşıyan Gizli Kalsın bu dizilerden ilki oldu. Gizli Kalsın'da Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı'nın canlandıracağı iki sivil polisin hikayesi ekrana taşınacak. Başarılı iki oyuncunun başrolde buluşması ise seyirciyi heyecanlandırdı. Mucize Doktor'da rol alan Sinem Ünsal ile Kardeşlerim dizisinde yer alan Halit Özgür Sarı'nın parner olması ve performanları merakla bekleniyor. Öte yandan Fox Tv'de Gold Film imzası taşıyan Senden Daha Güzel ve NTC Medya imzası taşıyan Tozlu Yaka dizileri de yaz sezonunu hareketlendirecek projeler arasında.

18-04-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar